Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
Zakaj nekatere fante privlačijo mlajša dekleta?
zakaj 15letnice? ker so mlade in neumne (beri naivne). kaj pa še hoče en tip, ki išče sex pa nič drugega. par sladkih besed pa je to to. pa ne me zdaj napadat, da vse pa že niso take (vem da niso, v povprečju pa so ziher bolj nasedajo kot 20letnice) in da moški iščejo take (to nisem rekla jaz, ampak avtorica teme). 

I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
saj smo vse bile stare 15let... mislim, da je povsem jasno
jaz sn takrat najraje hodila ven, se zabavala, nekaj spila seveda in še kaj... mislim, da so to najtežja leta za punco.
mogoče smo takrat bile tudi neumne in nezrele, zato smo hitreje naredila kako stvar, ki je zdaj 100% nebi.
nekatere 15letnice pa so še bolj neumne in mislijo, da so ful in, če sexajo in še kaj... pri nas si bil že frajer, če si se lupčkal s kom, sam dans so cajti čist fuč... vse gre pač hitreje in mislim dobesedno hitreje

jaz sn takrat najraje hodila ven, se zabavala, nekaj spila seveda in še kaj... mislim, da so to najtežja leta za punco.
mogoče smo takrat bile tudi neumne in nezrele, zato smo hitreje naredila kako stvar, ki je zdaj 100% nebi.
nekatere 15letnice pa so še bolj neumne in mislijo, da so ful in, če sexajo in še kaj... pri nas si bil že frajer, če si se lupčkal s kom, sam dans so cajti čist fuč... vse gre pač hitreje in mislim dobesedno hitreje

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
zakaj že ? jas sem bla s fantom pri štirinajstih sva bla skupaj dve leti ..pa je biu star 21..
tak da nevem kaj vas hodi po glavi da če majo mlajše..da rabijo iskat smao sex ?
ps: sem se zatipkala se popravljam

ps: sem se zatipkala se popravljam

Zadnjič spremenil deja, dne 15. Feb. 2007 19:42, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj