Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

mja.. sj js ga tud delam ze pou leta.. sam ves mau je bedno po 4 padcih na glavni pa se enmu padcu cpp pa se dons.. človk zgubi uso voljo.. sam obupala pa ne bom nkol... za use sm za to pa ne bom.. sam usen mi je pa tok hudo..
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

*ange|* napisal/-a:WAAAAAAAAAAA!!! naredila seeeemm :D :D :D V četrto gre rado :D (tiste, ki ste iz novega mesta: pri dominiku sem naredila... carka sem :D lol) :jump:

wiii bravooo :D

js pa nism :? sej sm se sama zašuštrala tak da se ne sekiram preveč :D je pa zato na faxu lepa ocena padla :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

*ange|* napisal/-a:hihih...hvla, hvala :oops: Ja, kr presekirala sm se...cjoj... ker pomoj sm kr rekord nardila...8 meseceu delanja izpita :eek: 3 much no :roll: Tok, da zdele nism vesela, ker mam vozniško in ker lahk vozim...ampak, ker je vse za mano in mi ni treba še 1x delat republiške :twisted:

Pink Panterka ...sicer jst nisem delala izpita v Novem mestu, ampak v Črnomlju...sam komisija pa prihaja iz NM, ker jih ni v Črnomlju :razz:

Moja frendica dela izpit od maja,pa ma zdele sele 30 ur (sele pravim zato, ker bi jih v tem obdobju lahko kej vec nabrala)...vozi povprecno dvakrat na mesec,sploh ni resna :roll:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: A

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

aymee napisal/-a:čestitke uni k je naredla :) mene se pa očitno bolj smola drzi.. sm dons mela cpp spet in sm spet padla... js ne vem res več kaj nj.. pa tok sm se učila in use.. kako je mogoče d človk nima niti mau seče? :cry: :idea:
niti jokat ne morm več...
Ja pa a si mela izpitne pole? Ker če se samo iz knjige učiš pol se ti lahko hitro zgodi da kje kaj narobe obkrožiš al pa pozabiš dodat kak križec, kjer je možnih več odgovorov. Reči inštruktorju, naj ti zriohta te pole in jih pojdi 2x skozi, pa boš sigurno nardila :wink: Vso srečo :wink:
I laugh at gilded butterflies.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Jaz sem tudi še bolj novopečena voznica,ker mam izpit 3 mesce.Izpitno pa sem naredla v tretjo,ker pač mamo "čudno" komisijo pri nas-en hoče tak,drugi čist drugač.Ostalo pa vse v prvo naredla.
Tiste,ki ste pa padle kje-nič se sekirat,ker ne pomaga.Bo boljše naslednjič,ko se vam mogoče niti ne bo dalo in boste uspešne.Veliko sreče bodočim voznikom/voznicam
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

včeraj sem imela mislm da 13 uro. Ja še nikol prej ni bil moj inštruktor tako tečen. Za vsako malenkost mi je zamoril...zdej samo upam, da ne bo tak do konca, da je bil samo slab dan:)...sicer je star 23 let in zajebant, samo res je ful dobr inštruktor
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

js pa mam v cetrtek drustvenga :oops: drzte peste da bo ratal :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam pa un pondelk predavanja za CPP..pol pa že začnem vozt :jump: Komi čakamm. Čeprov me je kr velik strah :frown:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

:lol: Jst mam narjene 4 ure do zdej, v pondelk pelem 5. in 6 :D Zaenkrat sm ful zadovolna, vesela sm,da me instruktor opozarja na napake,zna pa se tud zaplest v pogovor,ampak vseen opazuje voznjo in to mi je usec :!: u glavnem, zaenkrat cista 10ka za voznjo!
aquarius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a aquarius »

*cosmic girl napisal/-a:včeraj sem imela mislm da 13 uro. Ja še nikol prej ni bil moj inštruktor tako tečen. Za vsako malenkost mi je zamoril...zdej samo upam, da ne bo tak do konca, da je bil samo slab dan:)...sicer je star 23 let in zajebant, samo res je ful dobr inštruktor

Mogoče je imel samo slab dan, je pa res, da več ko znaš več tudi inštruktor pričakuje od tebe oz. pričakuje manj napak. In te seveda tudi pripravlja na glavno vožnjo, kjer kakšne prijaznosti in popuščanja ni za pričakovati.. :wink: Sej bo šlo!
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

aquarius napisal/-a:
*cosmic girl napisal/-a:včeraj sem imela mislm da 13 uro. Ja še nikol prej ni bil moj inštruktor tako tečen. Za vsako malenkost mi je zamoril...zdej samo upam, da ne bo tak do konca, da je bil samo slab dan:)...sicer je star 23 let in zajebant, samo res je ful dobr inštruktor

Mogoče je imel samo slab dan, je pa res, da več ko znaš več tudi inštruktor pričakuje od tebe oz. pričakuje manj napak. In te seveda tudi pripravlja na glavno vožnjo, kjer kakšne prijaznosti in popuščanja ni za pričakovati.. :wink: Sej bo šlo![/quote

hvala za spodbudo :) ...ja bo že držalo...samo jst ratam še bolj nervozna in napeta če je on tak zraven mene... joj, upam, da bo tale teden boljši :roll:
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

~NIA~ napisal/-a:js nevem kdaj bom znala spelat bencinarja :D
pred blokom zadnč je res blo mal placa za obrnt in js itak sklopka pa gas da je ropotal (drgač neznam in vem ja, skurila jo bom :/ )
pa tko pogledam prot balkonom na bloku: na enmu fotr, na drugmu sosed, spet zravn en sosed.. spodi mi je pa še en sosed nakazvav kok nazaj loh še grem itd :D joj sramota :D

ah ne sekiri se, sj si vidla kok sm jst prejšnič mutila s tem parkiranjem:)
čeprav bi te pa rada vidla na naš vrt parkirat:P prideš probat?
je pa tut men kdaj v sramoto, ko me fotr gleda....on v prvem šusu jaz pa popravlat, pa popravlat,pa popravlat...sovražim parkiranje vzvratno!
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

Parkiranje rikverc je pa ena najlažjih stvari... Avto jst u 99% parkiram rikverc... Pa bencinar ni noben bau bau, je pa res da ne "spele sam od sebe"... Jst mam z dizli zlo mal izkušenj, zato mi je bencinarja vozt mala malca, očitno je pol dizla vozt še manjša malca... :D
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

ja dizl je fajn:) se da spelat tut v drugi :oops:
jaz tut vedno parkiram rikverc....edino tak se bom navadla čist...ampak je težko s tem senicom, ker je občutno večji od cliota, pa pri nas pred bajto mamo kar težko situacijo za parkirat...hidrant, nizka škarpa, en avto mal narobe parkiran pa je ful j***

bencinarja pa nism še probala vozit....
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Delala 4 leta nazaj pri B&B. Sm mela filing, da mi ful nabija ure, sicer ne na začetku ampak pol k sm že dost dobr vozila, kr nek u p.m. sm se furala, sam da je šel cajt mim... Pa nism edina, dost mojih frendov pa frendic je rekl, da so jim res nabijal ure :? sicer mam tok dobre starše, da so mi use plačal sam men je blo še zmer ful bad :(
Zaklenjeno