Kaj vas na vašem partnerju moti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

bi kaj spremenile na svojem dragem?

ja, če bi lahko
24
19%
mogoče pa nekaj malega
85
69%
ne, je popoln
15
12%

Skupaj glasov: 124

AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a AphexTwin »

Mene pa sam to, da mu moram 10x rečt, da pride pojest kosilo. Nima časa, ker avtke vozi :evil:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

da mi rad dela ene vrste pridig... take polne življenjskih resnic...za to mam mamo nooo :? :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

wow ene pa mate daljše sezname kot jst za novoletne sklepe :eek:

a pa vas vse te stvari resno motijo, a gre tukaj pač za malenkosti, ki jih pri človeku opaziš, ko ga enkrat dovolj dobro poznaš, in niti niso tako kritične. če bi mene pri fantu 20 stvari resno spravljalo ob živce, bi bilo že zdavnaj konec. če so pa to majhne podrobnosti, potem pa ok, samo ne tako komplicirat, da na koncu izpade, kot da je on najbolj naporen človek na svetu.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Mene je na bivšem motilo, da je vedno zamujal ampak ne da bi on poklical da bo bolj pozen, pol se je še čudil zakaj sem skos bla tečna pa trmasta- ja hallo ti bi tui bil če bi me vedno nevem kak dolgo mogel čakat :!: Ali pa da ko sva bila sama je bil full nežen pa se za sekundo ni odmaknil od mene pa same lubije pa lubije, ko sva pa šla ven pa se je obnašal bolj zadržano, kot da ne bi bla par :? !Kao da pred svojimi fancy kolegi ni hotel pokazat da je enkrat v življenju pač zaljubljen pa da zna biti tudi nežen ne pa samo taki 'frajer' za katerega je veljal v družbi...Pa ko sva se skregala mi je najprej full očital da sem jaz kriva pa bla bla bla, pol na koncu ko mu pa ni več blo za kregat pa je sam rekel, ja lubica prav maš jaz sem kriv in je to bilo po njegovem konec debate - jaz sem se pa takrat komaj segrela :D ! Eden mi je nonstop očital da mi kolegi več pomenijo kot pa on - hja na koncu se je pa to pač res zgodilo, kaj je pa gnjavil tolko pa me spravljal ob živca :twisted: ! Sedaj sem pa rajši samska nekaj časa, da se spet pripravim na kaj takega :lol:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

to da učasih preveč govori, takrat k ni treba :)
drgač pa nč tazga kar bi lahk dodatno izpostavla.
bina.who
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bina.who »

moj tamau je srčk,,ampak me mauu mau mot, amm... tko k pride kakšen rojstni dan ali pa kaj posebnega(npr. valentinovo) nikoli nč ne kupi :(
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

hm...moti...ne ravno kaj .... mislim da nič...mogoče da na vse stvari gleda racionalno:) ampak taki je:)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Mene pa moti...
- da včasih rees fuul počasi je, zraven pa mora še obvezno nekaj brati :roll:
- da tak dolgo razlaga nekaj kar bi v 10sec povedal da me že vse mine poslušat
- da me vedno žgečka ko se smejim (da mi je pol še bolj smešno)

Pa mogoče bi se še kakšna malenkost našla. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

da sploh ne razume, da jst nočem poslušat nobenega njegovega racionaliziranja in nasvetov, takrat ko me nekaj res muči. takrat rabim mir, čokolado in cigaret, če je pa res hudo, pa še paket robčkov in ramo za jokanje. s svojim pametovanjem in prepričevanjem, da ni tako hudo, me pa samo še dodatno razpizdi, ker se meni pač tisti moment zdi vse skupaj še dosti hujše, ne samo tako hudo.

in potem se razburja, zakaj mu ne zaupam, kaj je narobe. ja klinc, če je pa potem samo še slabš.
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

- to da mora vedno gledat televizijo medtem ko je
- da večkrat pametuje in misli da ma on zmeri prav
- ko pride no kakšnega spora, se noče z mano pogovarjat in me začne ignorirat
- to da nikoli ne kaže svojih čustev in se dela kot da ga nč ne gane
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

moj je tko tečen pa nč mu ni prow...to mi že fino najeda pa je ornk neprijetn ratal se z nem pogovarjat...ah..sj bo bolš.. :razz:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hmm ja mene pa motjo kake njegowe fore včasih...k res ni smešn, njemu je pa tolk d se skor po tleh valja :freude: Aia pa s tem ne mislm vicev, ampak kake take čist življenske stvari tko mi neki čist resnga pove,jst seveda prec vrjamem :D in on pol: Sj se sam hecam..grrr
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Nimam skoraj nobenih "pritožb"... Na živce mi gre samo kadar ga kej moti in ga potem kakšne pol ure sprašujem kaj je narobe preden pove kaj ga žre. Drgač je pa čisti cukr :D
bucika01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucika01 »

Na mojem dragemu me najbolj moti da je včasih full trmast pa mu ne morem nič dopovedat... :evil:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

mene moti predvsem to, k recmo kej delava, poj pa reče, dj a mi podaš to stvar, poj si jo pa kr sam vzame.
no sj ne vem če zastopte kaj mislm s tem povedat.u glavnm reče mi naj nekaj naredim, naredi pa sam.
Odgovori