Kaj vas na vašem partnerju moti?
wow ene pa mate daljše sezname kot jst za novoletne sklepe
a pa vas vse te stvari resno motijo, a gre tukaj pač za malenkosti, ki jih pri človeku opaziš, ko ga enkrat dovolj dobro poznaš, in niti niso tako kritične. če bi mene pri fantu 20 stvari resno spravljalo ob živce, bi bilo že zdavnaj konec. če so pa to majhne podrobnosti, potem pa ok, samo ne tako komplicirat, da na koncu izpade, kot da je on najbolj naporen človek na svetu.

a pa vas vse te stvari resno motijo, a gre tukaj pač za malenkosti, ki jih pri človeku opaziš, ko ga enkrat dovolj dobro poznaš, in niti niso tako kritične. če bi mene pri fantu 20 stvari resno spravljalo ob živce, bi bilo že zdavnaj konec. če so pa to majhne podrobnosti, potem pa ok, samo ne tako komplicirat, da na koncu izpade, kot da je on najbolj naporen človek na svetu.
Mene je na bivšem motilo, da je vedno zamujal ampak ne da bi on poklical da bo bolj pozen, pol se je še čudil zakaj sem skos bla tečna pa trmasta- ja hallo ti bi tui bil če bi me vedno nevem kak dolgo mogel čakat
Ali pa da ko sva bila sama je bil full nežen pa se za sekundo ni odmaknil od mene pa same lubije pa lubije, ko sva pa šla ven pa se je obnašal bolj zadržano, kot da ne bi bla par
!Kao da pred svojimi fancy kolegi ni hotel pokazat da je enkrat v življenju pač zaljubljen pa da zna biti tudi nežen ne pa samo taki 'frajer' za katerega je veljal v družbi...Pa ko sva se skregala mi je najprej full očital da sem jaz kriva pa bla bla bla, pol na koncu ko mu pa ni več blo za kregat pa je sam rekel, ja lubica prav maš jaz sem kriv in je to bilo po njegovem konec debate - jaz sem se pa takrat komaj segrela
! Eden mi je nonstop očital da mi kolegi več pomenijo kot pa on - hja na koncu se je pa to pač res zgodilo, kaj je pa gnjavil tolko pa me spravljal ob živca
! Sedaj sem pa rajši samska nekaj časa, da se spet pripravim na kaj takega 

Mene pa moti...
- da včasih rees fuul počasi je, zraven pa mora še obvezno nekaj brati
- da tak dolgo razlaga nekaj kar bi v 10sec povedal da me že vse mine poslušat
- da me vedno žgečka ko se smejim (da mi je pol še bolj smešno)
Pa mogoče bi se še kakšna malenkost našla.
- da včasih rees fuul počasi je, zraven pa mora še obvezno nekaj brati

- da tak dolgo razlaga nekaj kar bi v 10sec povedal da me že vse mine poslušat
- da me vedno žgečka ko se smejim (da mi je pol še bolj smešno)
Pa mogoče bi se še kakšna malenkost našla.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
da sploh ne razume, da jst nočem poslušat nobenega njegovega racionaliziranja in nasvetov, takrat ko me nekaj res muči. takrat rabim mir, čokolado in cigaret, če je pa res hudo, pa še paket robčkov in ramo za jokanje. s svojim pametovanjem in prepričevanjem, da ni tako hudo, me pa samo še dodatno razpizdi, ker se meni pač tisti moment zdi vse skupaj še dosti hujše, ne samo tako hudo.
in potem se razburja, zakaj mu ne zaupam, kaj je narobe. ja klinc, če je pa potem samo še slabš.
in potem se razburja, zakaj mu ne zaupam, kaj je narobe. ja klinc, če je pa potem samo še slabš.
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana