Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Ja, mislim, da ima res veliko ljudi veliko povedat na to temo, kako je, ko te nekdo pusti in ga moraš preboleti. Pa moram rečt, da sem razočarana nad tem, kolikim ljudem se to dogaja. Če jaz pogledam samo sebe, kako dolgo sem rabila (več kot 2 leti), da sem prebolela tipa, s katerim sem bla 3 leta in kako me je bolelo, tega res nikomur ne privoščim. Itak pa recepta ni, samo čas za silo prinese svoje. Ampak človek ni nikoli več isti.
Najbolj bi še pomagalo, da bi totalno spremenil okolje, ki ne bi imelo nikakršne zveze več z njim. Spoznal čisto nove ljudi. Ampak to je pa težko v današnjem svetu.
*..ciara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *..ciara »

...ja sj vrjetn ns kr večina pozna tako situacijo, tud jst sm rabla kr doug cajta d sm prebolela..sam je res d čas naredi svoje, sam v temu času morš spoznat par različnih tipov, d pol lažje ugotoviš, d nis nč zamudila in d ne rabš nč pogrešat...it sucks but it is true :D ... :love:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

zdej pa jest...
po 4ih mescih sm zbrala dost jajc in poguma, da sem celmu svetu prpravlena priznat, da me je strl, da jokam, da sm boga, da komi žvim... beeed ja, nekje po ene 3 mescih me je šele zadel,.. sej mi je blo prej hudo... sam zadn mesc je pa obup... namest bi blo vsak dan bolš, je vsak dan slabš in vsak da ga bl pogrešam in se zavedam je je bil zame vse...
:cry:

Prvič in zadnjič te opominjam, da množična uporaba smeškov na forumu NI zaželjena in da imaš drugič malo mere pri vstavljanju le-teh.
Tokrat sem ti jih izbrisala in ti samo pišem tole, naslednjič pa boš začasno izključena iz foruma.
LyLa
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jokica :bussi:
To je hudo, ja, ko sprva misliš, da sej bo uspelo, da sej smo močni.. pol pa pride za tabo .. :(
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Jokica :bussi: ! Sej bo boljše počasi...

Hja tudi meni je ta trenutek dost bolj hudo, kot pred dobrimi 3 meseci ko sva šla narazen. Predvsem me muči misel, da je ju3 Valentinovo. Saj ne da bi mi ta dan zdaj tooooliko pomenil, samo me muči ko vidim kako ljudje kupujejo razne srčke pa plišeke za svoje drage :? ! Prav stisne me pri srčku, ko vidim kaj takega pa najrajši bi sama sebi kaj takega kupila :) ! Pa ne razumem kako nekateri fantje lahko tako hitro pozabijo na vse- tudi na lepe skupne trenutke. Mojemu bivšemu se dobesedno j*be kako je z mano...No sedaj samo čakam, da jutrišnji dan mine, potem pa res začnem na novo :D ! Vsem ki pa ste zaljubljeni pa želim čim lepšo Valentinovo v družbi svojih dragih pa imejte se radi!!!
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Jaz najbolj sovražim take trenutke, ko mislim, da sem že v redu, potem pa kar naenkrat pride vse za mano :( Recimo, par mesecev mi je vse kul in to, potem pa pride en dan, ko sem čisto na tleh in ponovno traja nekaj časa, da se poberem! Začaran krog :x
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jokica, točn vem, kk se počutš :bussi: v bistvu je tud men vsak dan bl težko, sam sm se navadla, da tega ne pokažem in se zjokam, k grem spat. ker sm sama seb tečna, če nonstop jamram o njem.
res mi je hudo, k preberem takele poste, kot je tvoj :(
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

linnka* napisal/-a:Jaz najbolj sovražim take trenutke, ko mislim, da sem že v redu, potem pa kar naenkrat pride vse za mano :( Recimo, par mesecev mi je vse kul in to, potem pa pride en dan, ko sem čisto na tleh in ponovno traja nekaj časa, da se poberem! Začaran krog :x

A ne?
Jaz mam glih dons en tak dan, pa zdj je blo en mesec super...vse krasno..zdj pa kr bum...pa me je zvil. Eh ja bedno, nimas kej. :?
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

^ :bussi:
Potem sva pa že dve, ker sem jaz taka že dva dni :(
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

linnka* napisal/-a:Jaz najbolj sovražim take trenutke, ko mislim, da sem že v redu, potem pa kar naenkrat pride vse za mano :( Recimo, par mesecev mi je vse kul in to, potem pa pride en dan, ko sem čisto na tleh in ponovno traja nekaj časa, da se poberem! Začaran krog :x

Ja popolbnoma se strinjam..in ko res že skoraj pozabiš ko si že prepričan da si pozabil in da je anjhujše za tabo se kar nankrat pokaže on in je zopet sladek do tebe prej pa je bil hladen...in zopet te vrže na kolena da neveš več ne naprej in ne nazaj...in potem se zopet eno in isto ponavlja...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
sussyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Le*cce

Neprebrana objava Napisal/-a sussyka »

^^ men se isto dogaja
ravn k pomislm da sm pozabla ga in mi life lepo teče naprei kr en dan mi čis zabedira in hopla spet iz začetka :(

sploh pa zdej k sva bla prejšn petk skup u eni mal večji družbi in sva se pogovarjala in je skoz neki letu okol mene
in so rekl kolegi negovi da je njemu še skoz dost do mene klub usem :S in se skor odločm da bom js stopla do nega pa če bo hotu da spet probava..
in kaj nasledn dan zvem.. da je eni kolegici reku da jo ma ful rd in če bi pč ona bla z nim :roll: :(

mnde mi bo pa zdj le prkapal da on res ni zame :?
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jap, še ena tuki. Čeprou zdj je že kr ene pol leta kul, ker ga nič ne vidim in se tud slišva ne. Samo pa prou nočem vedt, kaj bo ko ga spet srečam :? Sej zdj niti ne mislim nanjga, razen občasno k mam pms, sam me je pa strah, kaj bo ko se spet srečava.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Punce vsem želim eno lepo valentinovo pa čeprav smo samske, kot da to ni dovolj da bi se počutle vredu in delale stvari ki nas izpopolnijo!
Vsem pa čeprav po internetu želim čimveč vsega dobrega čimmanj slabega.
LP
:blume:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Res ne morem verjet, da je tolk smotanih decov na tem svetu:) Jaz sem pa misla, da je samo moj bivši tak osel. zdej pa vidim, da si delim izkušnje z mnogimi. Žalostno, toda resnično.
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Jaz bom pa za vse, ki žalujete za bivšim tipom in jokate ter ste depresivne, napisal takole in upam da bo pomagalo:

KO SE TI NEKAJ NOČE URESNIČITI, POTEM TO POMENI, DA TE NEKJE ČAKA NEKAJ VELIKO BOLJŠEGA.

In to se meni vedno zgodi!!!!! Vedno vedno vedno!!!
Vedno ko vztrajam z napačnim tipom ali pa na sploh s čemerkoli napačnim (tudi hobijo, služba, faks, prijatelji, nakup česa večjega.....), se čez čas pokaže, da mi ni uspelo samo zato, ker me je čakalo nekaj veliiiiko boljšega! Sicer ne vem, če sem katero potolažila, ker sama najboljše vem, kako je, ko si v depresivnem stanju (jaz sem depresijo prebolevala dve leti in še vedno imam zdravila in pogovore! tako da vem kaj je to in da prav nobena tolažba ne pomaga!). Upam samo, da si bo vsaj kakšna zapomnila kar sem zgoraj napisala z velikimi črkami!!!!

lp
Zaklenjeno