Ne, Simon@, nism ga dobila, pa tut če bi ga... men je smešn, kr ne maram preveč osladnih zlajnanih sms-ou/verzou, brez duše in osebnega pomena Pa mau več smisla za humor, nism rekla, da ga morš komu poslat, sam spomnla sm se ga lih.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
hmm...a ktera ve kje prodajajo tortice (take mejhne, za parkrat ugriznt:)) v obliki srčka v mestu? V Zvezdi?....Nej mi ena pove k sm tok zabasana s stvarmi da si ne morm prvoščit obiska "kar tako". Hvala
Boa napisal/-a:hmm...a ktera ve kje prodajajo tortice (take mejhne, za parkrat ugriznt:)) v obliki srčka v mestu? V Zvezdi?....Nej mi ena pove k sm tok zabasana s stvarmi da si ne morm prvoščit obiska "kar tako". Hvala
Jaz sm videla take luštkane v Mercatorjevi reklami, pa še po 2 skupaj prodajajo.
^^škoda denarja, ker ti bodo to torto zaračunal tok kot, da je zlata ... raje vzemi en recept, pa naredi sama torto ... bo bolj vesel tvoje stvaritve kot pa nekaj kupljenega ... verjemi, me tastare že vemo
js sm lih dons kupla te dve tortici v obliki srčka v mercatorju pa sta ble mn kot dva evra obe tko da men se ne zdi tok drago. pa dragiju sm kupla še en šparovček pa boksarce. js sm pa dobila karte za 5 moških.com, nažalost moj dragi ne zna obdržat skrivnosti
pismo ste smotani klele se nekej zgražate nad valentinovim..sm prčakvala, da boste saj s kkšnimi svežimi idejami pršli na dan..pa vidm, da od vs ni nobene inovativnosti ampk sam kritiziranje!
tanika* napisal/-a:js sm lih dons kupla te dve tortici v obliki srčka v mercatorju pa sta ble mn kot dva evra obe tko da men se ne zdi tok drago. pa dragiju sm kupla še en šparovček pa boksarce. js sm pa dobila karte za 5 moških.com, nažalost moj dragi ne zna obdržat skrivnosti
A majo te tortice sam u hipermarketu al tut u navadnmu mercatorju?
js sm jih kupila v hipermarketu kamnik, majo jih tud v domžalah sam jih zmankuje počas, js sm dobila zadni dve. za navaden mercator pa pojma nimam ker to so ble tm k majo ponavad torte v navadnih pa mislm da sploh ne prodajajo tort.
Sem jih že zbrisala iz čurota, mam pa sm še tegale, k sem napisala kolegici:Nekateri ljudje ne vedo, da so dar z neba, in kako pomembno je, da so preprosto tu. Nekateri ne vedo, kako dobro dane, da jih lahko samo vidimo, kako tolažeče deluje njihov nasmeh, in kako reveni bi bili brez njih. Vedeli bi, če bi jim povedali: Hvala ti za vse.
Za lubija sem pa tko like eno pismo napisala...sm se tko mal osladno izpovedala
Jaz pa še nič nimam- ni bilo časa... Bom jutri šla v trgovino pa mu nekaj kupila, preden pridem domov (letos tudi za home made darilca ni blo časa ).
Ne pozabite sporočit, s čim so vas presenetili vaši najdražji! (firbec)