ER - Urgenca

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

ER - Urgenca

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Od drugega tedna dalje bo Urgenca zopet na naših malih ekranih (ob ponedeljkih zvečer) :jump: Se že zelo veselim novih delov, ker mi je to ena top nadaljevank ever. V tej temi pa čvekajmo o vsem kar spada zraven, o igralcih, samem dogajanju v seriji itd.
Slika
Torej da mal osvežimo spomin kaj se je zgodilo v zadnjem delu 11. sezone: Carter's last day at County General is marked by a surprise party and an 11-year-old patient he delivered as a medical student. Ray takes charge when a balcony collapses at a party that he's attending. With all of the attendings at Carter's party, the three interns manage the traumas until Luka arrives, now the apparent ER leader. Pratt briefly visits his dad, but without revealing their relationship. Upset that Sam won't let him visit Steve, who is in jail, Alex steals her credit cards and hitches a ride out of town as Luka and Sam set out to find him.

In napovednik prvega dela 12. sezone: A frantic Sam and too-calm Luka report diabetic Alex missing after he runs away to find his father. Acting on information from the police, they follow a lead to Iowa, then eventually head for Colorado. As they travel, they discuss their relationship, slowly realizing they have very little in common. With Alex safe, Sam tells him the truth and takes him to see his father. In the ER, Susan, Pratt, and the nurses evaluate Ray, Neela, and Abby’s first days as R2s, while each of them struggles to manage patients, new interns, and their first attempts at teaching—badly.

Vsi igralci 12. sezone:
SlikaDr. Luka Kovac (Goran Višnjič) SlikaDr. Greg Pratt (Mekhi Phifer)
SlikaDr. Ray Barnett (Shane West)
SlikaNurse Sam Taggart (Linda Cardellini)SlikaDr. Neela Rasgotra (Parminder Nagra)
SlikaDr. Abby Lockhart (Maura Tierney)SlikaDr. Susan Lewis (Sherry Stringfield) Slika Dr. Kerry Weaver (Laura Innes)
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Jeeeej...kwa je to men huda nadaljevanka Slika
Cosmopolitanka
Kontakt:

Men tud, res ena najboljših :D Pa še moje področje je, tko da še mal tist kar je v resnic ponoviš pa rečeš ja tole ni čist tko, al pa sj res ja to je tko.
Sicer sm mal žalostna k je šel Dr. Carter, k mi je bil pa res prva liga, ful všečen :D Pa tud Dr. Elizabeth Corday mi je bla ful vredu, tud popokala :? Sj tle na Urgenci se je pa zasedba preko let res velik spremenila.
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Jaaa, tudi ena izmed mojih najljubših nadaljevank! :jump: Res super, da spet prihaja nazaj & že komaj čakam nove epizode! :ja:
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Re: ER - Urgenca

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

SlikaDr. Ray Barnett (Shane West) Slika
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

:lach: sam čakala sem da bo ena začela kok je Dr. Barnett luškan haha. No ja sj ni švoh, pa še tak roker po duši :D Tud Kovac ni slab ne khm khm :P Sam on je men tko mal zatežen. Men je bil Carter najbolj všeč, tko karakterno ful dobr človeček, kr škoda ga je da je zdj tm v Afriki ;)
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

men je tota serija tud 1A :zustimm: , ker nasploh rada gledam take zdravniške nadaljevanke( npr: dr. housa) ! Ja Angel girl se pa strinjam s tabo glede Carterja, predvsem karakternega dela!

Sicer pa Shane West tud ni švoh :D (sem ga ravno dans gledla v filmu A walk to remember, kjer je biu še malo bol mlad :D )
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Od ženskih likov mi je pa najbolj kul Abby, čeprov je tud rahlo čudna. Najbl smešna pa taka posrečena mi je pa Susan. Kako je dala ime otroku - Cosmo :rofl: Ne morš dat tko ime no haha, pa un njen tip je prov iz ene nadaljevanke smešne. Najbolj na živce mi je šla vedno Weaverca, čeprov tm proti koncu se je ful pokazala v drugi luči tisto kar je mela z dojenčkom pa tko.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

wiiiiiii... komi čakam :D

drugače pa sem slišala, da je bil v nadaljevanki najbolj priljubljen dr. Carter, potem je pa prišel dr. Kovać in od takrat je on najbolj priljubljen lik v Urgenci... američani (pardon, američanke :cool: ) pa majo res dobr okus za tipe :twisted:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Jah dobr no priznejmo da Kovac kr mal bol zgleda no hehe, pa sj veš najbrž so se napalile na tujca -ddd :D Sicer jst če bi zbirala bi prec Carterja zbrala :ja:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

itak... pa če še naglas upoštevaš...
kak naval bi bil šele, če bi ta mladi Cavazza igral v tej vlogi... mjask :twisted:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

:lach: kje si zdej njega najdla haha, on nj bo kr v naši "Urgenci" (beri NMK :rofl: ).
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

ja no... sm iskala v glavi slovenca, ki bi se lahko z višnjićem kosal po izgledu pa sm se na sebo spomnla :D
drgač pa se trenutno ne posmnim nobenga druzga slovenskega igralca, ki bi se lahko z višnjićem kosal po izgledu :?
Zadnjič spremenil sinička, dne 12. Feb. 2007 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Uuu, juhu, Urgenca je res super, ampak nisem ziher, ali je bila ta sezona ze na tv... ker potem sem jo ze pogledala... :?

Kje in kdaj pa bo na sporedu?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

začne se 12. sezona, ki je pri nas še niso vrtel... začne pa se 19.2. ob 22.40 na POP TV :wink:
Odgovori