The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

am, am, če se ne motm, je na tej strani nek tutorial, k to piše. odraraš vse skupej v mapo moji dokumenti/ea games/the sims 2/downloads (nujno mora bit v tej mapi, ne v uni mapi v program files in pol bi ti mogl delvat. une beležke pa to si lh izbrišeš tko da maš pol sam še .package datoteke.
tukej maš en tutorial za "genije": http://www.modthesims2.com/article.php?t=216318
tuki pa še engaza "idiote": http://www.modthesims2.com/article.php?t=213708
^^ tko so tm napisal, jz sam povem :D men je tale za idiote kr dost pomagou :lol:
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

jagodka85 napisal/-a:am, am, če se ne motm, je na tej strani nek tutorial, k to piše. odraraš vse skupej v mapo moji dokumenti/ea games/the sims 2/downloads (nujno mora bit v tej mapi, ne v uni mapi v program files in pol bi ti mogl delvat. une beležke pa to si lh izbrišeš tko da maš pol sam še .package datoteke.
tukej maš en tutorial za "genije": http://www.modthesims2.com/article.php?t=216318
tuki pa še engaza "idiote": http://www.modthesims2.com/article.php?t=213708
^^ tko so tm napisal, jz sam povem :D men je tale za idiote kr dost pomagou :lol:

a pa si ti že kej zdownloadala? :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, tko lajk tavžnt fajlov :D no ja, vsak dan kej... največ cunce itak an :D men je tale fajna stran, sam k je en tedn nism kapirala :oops:
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:em, tko lajk tavžnt fajlov :D no ja, vsak dan kej... največ cunce itak an :D men je tale fajna stran, sam k je en tedn nism kapirala :oops:

a res! Pa ti delajo? Jest sem downloadala skin, ki mi je delal pa eno frizurco, ki mi pa ni :roll: ...kr neki! In pol daš ti to sam v download file in to je to!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, sj pr določenih fajlih rabš še mesh (ne me prašat, kaj je to :D ) pa ti ponavad piše, če ga rabš pa kje ga dobiš. ker to drugi uporabniki uploadajo, k so sami nardil in majo svoje strani na netu. ponavad piše, če rabš mesh, pa upoštevat morš pač tist, pr kerih simsih in dodatkih lh to uporablaš.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:em, sj pr določenih fajlih rabš še mesh (ne me prašat, kaj je to :D ) pa ti ponavad piše, če ga rabš pa kje ga dobiš. ker to drugi uporabniki uploadajo, k so sami nardil in majo svoje strani na netu. ponavad piše, če rabš mesh, pa upoštevat morš pač tist, pr kerih simsih in dodatkih lh to uporablaš.

ej sam neki...em, kako maš ti pri game options nastavljen, neki custom-enable, disable? Zato, ker jest mislm, da mam narobe nastavljen!
Za meshe...to pa vem, da morš zravn inštalirat :D ...saj neki!!! :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, enable morš met, da ti deluje :ja:
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:em, enable morš met, da ti deluje :ja:

aha aha....bom jst zdj to mal probala! :D Upam, da bo delal!!
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objava Napisal/-a me.geisha »

tnx jagodka...le kaj bi mi brez tebe tuki :bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lol, zdj pa res ne vem, al tole zgleda, k da sm totaln frik na simse al da nonstop tle gor visim al neki tretga.... no ja, prvo dvoje drži kot pribito :D
ma ne, sj mi res ni problem pomagat, če le znam... pr simsih pa to pač ni problem :P
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

zakva pa men hudič ne dela :eek: sploh ne morem zlovdat tega..no ja zlovdam že, v tapravo mapo dam tud vse...ampak dela ne :? opazla sm sicer eno omaro ki je med pohištvom ampak ne dela :roll:
a je mogoče narobe ker je kopija?
aja, a se da simse preoblačt med igro al ne?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lh jim zamenaš frizurco pa make up, ko se greš gledat v ogledalo, pa maš practice speech/romance, gussy up pa change ne vem kaj že... in klikneš to, mal počakaš in te tja not da.. mislm,d ase oblek tm ne da menat... lh pa simčka peleš v šoping in kupš cunce in pr garderobnih omarah lh pol spreminjaš, kaj bodo mel oblečen :D
zakaj ti pa ne dela, pa ne vem... si dala v tisto mapo, k sm jo zgorej napisala?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma ja vse sm tko nardila..tud tisto pomoč za idiote sm šla prebrat tolkrat da jo znam že skor na pamet..pa mi kr serje neki hudič :eek: sploh nevem zakaj :evil:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, si dala enable? ker drugač pa jz tuki zmrznem :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a to v igrci notr?
Odgovori