ampak je resnično zanimivo brat ene komentarje, kako vas moti Valentinovo, koliko je preveč kiča naokoli ... po drugi strani pa praznujete Noč čarovnic (jao, ker idiotizem

), pa Božička (Slovenci smo imeli vedno in še vedno imamo samo dedka Mraza, Božo je pa zame samo karakter iz Coca-Colinih reklam

) ... to nam je vse prinesla draga teta Amerika ... dejmo potrošnjo povečat, spomnimo se kak blesav praznik ... in smo dobili Valentinovo ...
in seveda, vsem gre na kozlanje, potem pa vse vesele in skakajoče razlagate kako ste dobile rožico, pa čokoladko ... sej vem, jaz sem ista ... sej se tukaj ne gre za to, da se ljubezen kaže vsak dan ... gre se za to, da se nekateri moški vsaj za Valentinovo spomnijo in kupijo rožico ... pa pismo, če jim je treba za to praznik, pa naj ga imajo ...
osebno sem proti darilom, ampak ko pa vidim vse tiste tipe z rožicam, pa dekleta s šopki, ma pa kar razneži in razžalosti, če ga jaz nimam ...
mi gre pa resnično na živce, ko vidim vso tisto kramarijo po trgovinah ... toliko enih, citiram Tamalo, dastkolekterjev ... brezvezne krame ... tako, da dragi moj, če mi kaj kupuješ, raje kilo svinjskega mesa kot pa eno polomljeno šalico z napisom I love you ...