CorfuGirl napisal/-a:Sicer nisva bila v zvezi ampak ne bom odpirala nove teme in bom komentirala kar v tej...
Zaljublena sem v enga tipa ki po mnenju mojih prijateljic sploh ni vreden da bi bil moj.Ampak meni je on vse.Ko sem zjutraj vstala je bilo prvo da sem pomislila na njega in zadnje na kar sem pomislila preden sem zaspala.Bil je svet mojih sanj.OB belem dnevu sem sanjala z odprtimi očmi o njem.V mojih očeh je bil popoln,čerav v popolnost ne verjamam...in danes???Moram ga preboleti!!!Sploh nevem kako mi bo uspelo,ker mislim samo na to kar je bilo zadnje kar sem videla.Že nekaj let nisem jokala zaradi tipa ker mi ni bilo vredno in sem se nekako takoj postavila na noge..ampak ob njem...

ob njem tega ne morm storiti.Ponoči sem kar naenkrat zajokala.Solze so mi kar polzele po licu in jih nisem morala ustavit.Čeprav so me vsi tolažili in mi govorili da ni vreden nobene solze.K meni je prišel tip,ki sem ga prvič videla in mi rkeel da naj ne rinem skozi zaprta vrata in da nej grem skozi tista ki so odprta..Celo nekdo ki bi ga lahko imenovala xx je prišel k meni in me potolažil.Res je da ma kar nekaj napak ampak meni je všeč kljub vsem njegovim napakam,ki jih nima kar tako malo...
In zdaj meni naj nekdo pove kako naj pozabim nekoga ki ni bil nikoli moj???Kako naj pozabim nekoga zaradi katerega sem včasih sploh še dihala?Imam svoj krog prijatelic s katerimi žuram ampak vem da mi to ne bo uspelo prebolet njega.Res sem padla čist na dno in res nevem kako naprej.Da o srcu sploh ne govorim...

uff s tem imam pa tudi jaz izkušnje

in mislim, da je vse kar rabiš čas. čas in/ali pa neka nova oseba v tvojem srčku.
jaz sem do zdaj 2x imela tako situacijo, pa sem prvič to rešila tako, da sem se zaljubila v nekoga drugega, ampak sem morala na koncu tudi tega drugega prebolevati

to je še dlje trajalo kot prvič, ampak mi je pa kar naenkrat naredilo "klik" in sem ugotovila, da ni tako popoln kot sem mislila da je. res, dobesedno čez noč. en dan sem non stop mislila nanj, potem sem ga zvečer videla, ko me je po naklučju peljal domov. pa sem ga celo pot gledala in se spraševala kaj za vraga je takega na njem, da že celo leto noč in dan mislim samo nanj. ugotovila sem, da v bistvu nič in da je to v moji glavi. in puf, naslednji dan sem bila kot prerojena. odločila sem se, da sploh ne bom več svojega časa zapravljala za moške, raje bom izkoristila mladost za žur s kolegicami in se prepustila toku. res sem to storila, ampak žur ni dolgo trajal, ker sem že 3 tedne po tem dogodku spoznala sedanjega fanta
drugače pa mislim, da je bil moj problem v tem, da globoko v sebi nisem hotela pozabiti nanj. ker mi je bil všeč občutek zaljubljenosti, pa čeprav nesrečne. tako da mislim, da je ful pomembno, da se res odločiš pri sebi, da ga želiš izbrisati iz svojega življenja. in ne smeš imeti niti najmanjšega upanja v to, da bosta mogoče enkrat skupaj. ker če imaš to upanje, se ga oklepaš do zadnjega