Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ne bi odpustila, pa če je 100 let nazaj. ne resno, varanje je varanje, tukej nimaš kej. bl bi ma res bolelo to, da je tko lahko skrival dolga leta.
tko da tuki ni odpuščanja
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Ne vem, ko se mi še to ni zgodilo oz nisem to izkusila na lastni koži... Namreč jaz svojga tako ljubim in se vsepovsod tako klapava, da si brez njega enostavno ne predstavljam življenja. Zaradi ene napake, ki jo je zgrešil nekje v preteklosti in katero mi je vseeno priznal, pa mu ne bi bilo potrebno, ne vem če bi kr tako lahko razdrla 9 let veze...

Že to, da je povedal je moral imet jajce oz vest, ki ga je pekla in zato tudi verjamem kot je že nekdo napisal, da se človek lahko spremeni in lahko mu je žal.

Odvisno je tudi kolikokrat se je to zgodilo, s kom in zakaj... važni so vsi dejavniki, čeprav noben razlog ni dovolj močan za opravičilo takšnega dejanja, pa vendarle si po moje vsak človek zasluži še eno priložnost.
nelley
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nelley »

nevem jz pa mislm tko, da če sta bla itak sam enkrat skupi, že doug nazaj... je itak pol takt spoznou da te ma še vedno rad, če je ostau s tabo še tok časa naprej in tega ni več počeu. Jz mislm da z eno tako izkušnjo je verjetno samo videl da to kar je naredil ni blo dobro, zato sprva to tudi ni priznal in je čakal in čakal... če je zveza še vedno trdna in je od takrat minilo veliko časa mislim da ni razloga zakaj bi zdj prenehala... kar je blo je blo... lahko si samo vesela da se je odločil zate in ni z uno počel to več kot samo enkrat...

Vem da boli, ko kaj tazga slišiš... a se mi zdi da je bolje da to slišiš čez nekaj let kot pa naslednji dan... vsaj ne boli tako
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Zvedet 2 dni po tem ali pa 2 let po tem je isto težko, po dolgem času še težje ker veš da ti je biu sposobn tok časa prekrivat... Mene je tip sam 1x prevaru in sm zvedla po dobrem tednu ampk sva še zmer skup- odpustiš že, pozabš pa nikol. Nikol mi ni blo žal da sva skupi ostala, sam zdj vidm d postanem živčna če vem, da bo šou nekam sam, kjer bo velik punc in še alkohol vmes :? Po nečem takem mu ne morš več zaupat kokr prej.
asoncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncek »

:cry: Bom rekla takole: " Če te enkrat prevara NI VEČ POTI NAZAJ!"
SE MI ZDI DA TUKI VSE PADE V VODO!
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Hm ... V takem primeru bi še bolj dvomila vanj in v najin odnos. Tu se poleg varanja pojavi še prikrivanje, zato bi se resno začela spraševati, kaj mu sploh pomenim, če me najprej prevara, potem pa mi to še prekriva in je neiskren.

Definitivno pa bi bilo težje končati zvezo, ker (če govorim za naju) sva doživela in preživela že toooliko vsega ... Vem pa, da bi sama začela še bolj dvomiti vanj in v njegovo zvestobo. Če je nekaj storil enkrat, ni rečeno, da tega ne bo ponovil. Hkrati pa je možno, da na začetku zveze ni resno jemal oz. je varal, ko je bila zveza čisto sveža, in je pač kasneje spoznal, da si želi zveze z mano.

Kaj pa vem ... Dvom bi me preveč mučil, zato bi mi moral resen namen glede najine zveze pošteno dokazati. V nasprotnem primeru pa bi odšla ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Takšne situacije si sploh ne znam predstavljati. Verjetno bi mi v trenutku, ko bi mi fant povedal, da je naredil nekaj takega, vse 'dol padlo'. :? Kolikor se poznam, bi poskušala to spregledati, ampak definitivno bi mu takšne stvari ob kakšnih priložnostih vrgla pod nos, tako da ne vem kako bi se vse to obneslo na daljši rok.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

ne, nebi mogla..ker sm že bla prevarana in je bolel k hudič...to bi pa pomojem še bol, ker tolk časa skrival..raj bi takrat povedal, šla bi narazn pa po mojem neb tako bolel kot danes k je tok časa blo preživetga skupej.res,da mogoče takrat k je varal še ni čutil tiste ljubezni..sam vseen neb mogla čez to it.
Free your mind...
štrumfka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a štrumfka »

Ne bi. Prvič zato, ker nič na tem svetu ne opravičuje varanja, drugič zato, ker bi me prizadel še tuk bol, da ni bil odkrit z mano in mi to povedal, ko se je to zgodilo. Kdor prevara enkrat bo verjetno tudi drugič. Če vse štima ne smeš met razloga za varanje. In taki izgovori kot so: full sm bil/a pjan/a pa nism vedu/vedla kaj delam so mi najbol bedni-hja pa ne tuk pit :lol:, al pa ja sej res nism hotu pa se je zgodil-ja če ne bo hotu/hotla se ne bi zgodil!!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Varanje je varanje in če te je preverov ko sta bila skupej ni važno a te je 1min nazaj ali pol leta.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

once a cheater always a cheater :D :?
Zivljenje je piskotek!
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Ne.
Več možnosti bi mel pr men, če bi mi takoj priznal(kar je tud 0.011%), tko, da mi je pa tok časa lagal pa je še huje.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

ne bi mu odpustila. s tem bi bilo zaupanja z moje strani konec in skos bi se spraševala, če me morda ne vara spet zdaj oz. me bo spet kdaj v prihodnosti :?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Mislim, da v tem trenutku ne morem odgovorit z Da ali Ne preprosto zato, ker na to vpliva miljarda stvari.

Vem pa, da enkrat že nisem oprostila (in takrat so šle najine poti za vedno narazen).
Imaš, da me vikaš!
atejka
Sramežljivka
Sramežljivka

Varanje

Neprebrana objava Napisal/-a atejka »

---------- Združena tema ----------

Imam majhno težavico ki me mori že lep čas. S fantom hodiva že približno 5 mesecev (ubistvu sva začela z prvim sexsom :oops: prej sva bila bolj prijatelja). Pred menoj vem da je imel punco s katero sta šla narazen. Mori pa me to ker sem iz dokaj zanesljivih virov izvedela da je dan ali dva po najinem prvem sexu to isto stvar počel z njo. Sedaj ko sem mu to omenila se dela kot da me ne sliši in me ignorira.
Če bi vi to storile ali bi se vam zdelo smiselno oz. ali bi si upale povedati? V nasprotnem primeru da bi vaš partner to naredil ali bi mu odpustile?
Odgovori