Vaše restavracije

Gurmanski užitki.
Odgovori
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

allessya napisal/-a:* Cantante (Ljutomer) - velik zatemnjen prostor, svečke... idealno za furanje romantike. :D
* Dioniz (Ljutomer) - simpatičen ambient, predvsem ob vikendih zvečer je ponavadi predpriprava na žuranje v diskoteki (ampak pri meni je to 1x na leto) :D večinoma se tam ustavim na kakšni pijači s kolegi/cami ali s fantom

Huh, ti pa si očitno veliko v Ljutomeru.
V Ljutomeru definitivno zmaga Cantante. :D Super prostor, lepo okrašeno, bilijard :D , super Sex on the beach, veliko ljudi je ob petkih in sobotah tam. Mogoče je malce pretemno in vedno je prevroče!
Potem v Ljutomeru bi še pohvalila Mitro. Lepo imajo urejeno, super lepinja in ledeni čaj. Edino kaj me RES MOTI so katastrofalno visoke cene. :?
Potem v Ljutomeru je še London pub. Meni je dost v redu in je v primerjavi z Mitro poceni. Veliko ljudi se zbere med odmori in je kar simpatično. Edino kar bi jim predlagala je, da menjajo program na televiziji :lach:.
Ahja, te tri največkrat obiskujem.

Zdaj pa glede restavracij:
Nekako ne obiskujem veliko restavracij. Moram pa res pohvaliti ljubljanksi Vegedrom, kjer je postrežba najbolj prijazna in hrana daleč najboljša :P .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

skinny napisal/-a:Huh, ti pa si očitno veliko v Ljutomeru.

Ja če sem pa par kilometrov stran doma. :D Drugače pa Mitra je tudi fajn - tja smo hodili špricat ure, ko smo bli še v gimnaziji. :D London Pub je vredu, ampak je bolj ko ne vedno prazen, ker se vsi strpajo v Dioniza, večkrat pa grem tudi v Perlo, pa Aladin je bil kul, dokler je obstajal.
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

Guiness Pub, BiKoFe, Raggamuffin, Pr' Skelet v Ljubljani

Lampa, TamKoUčiri v Celju

St. Patrick's Pub, Kaos v Mariboru

restavracije pa... hm... Ajdovo zrno, Joe Pena's... kaj takega
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

allessya napisal/-a:Ja če sem pa par kilometrov stran doma. :D Drugače pa Mitra je tudi fajn - tja smo hodili špricat ure, ko smo bli še v gimnaziji. :D London Pub je vredu, ampak je bolj ko ne vedno prazen, ker se vsi strpajo v Dioniza, večkrat pa grem tudi v Perlo, pa Aladin je bil kul, dokler je obstajal.

Ne London ni prav nič prazen. :D Zdaj ko so v Mitri tak grozljivo dvignili cene hodimo večinoma v London na kavice in špricat ure... V Mitro pa samo še jest občasno. Aja, btw, London so ful prenovili zgornji del pa nardili club iz njega...bomo vidli kak bo to delovalo. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

g00fy_qa napisal/-a:
allessya napisal/-a:Ja če sem pa par kilometrov stran doma. :D Drugače pa Mitra je tudi fajn - tja smo hodili špricat ure, ko smo bli še v gimnaziji. :D London Pub je vredu, ampak je bolj ko ne vedno prazen, ker se vsi strpajo v Dioniza, večkrat pa grem tudi v Perlo, pa Aladin je bil kul, dokler je obstajal.

Ne London ni prav nič prazen. :D Zdaj ko so v Mitri tak grozljivo dvignili cene hodimo večinoma v London na kavice in špricat ure... V Mitro pa samo še jest občasno. Aja, btw, London so ful prenovili zgornji del pa nardili club iz njega...bomo vidli kak bo to delovalo. :D

ja london ma u3 otvoritev... :) pa upam, da bo biljard še dalje...

drugače pa lotmerški lokalčki... cantanteja ne maram, ker mi je tu mač rdeč, pa bivši me je skoz tja vlačil... svoji prvi dve gimnazijski leti sem preživljala večinoma v stare tušu, ki je takrat še obstajal in sem ga tudi v 3. in 4. letniku hudičevo pogrešala... sem pa takrat bila stalni gost (del inventarja) v mi3, kjer sem proti koncu leta preživljala že cele dneve... še pred maturo sem bla vedno tam... :) v londona pa ponavadi na kafe ali pa na kak biljard med vikendom...

v lendavi bi tak izpostavila edino route 66 samo tak verjetno sploh ne vete ki to je :P

zdaj, ko sem pa v lj, so mi pa najljubši kafiči semafor (blizu faksa,drugače beden ambient) nek kafič na foro zjutraj in zvečer je ime (zud blizu faksa, dobra kava ampak beden ambient),m borderline (najbliže faksu ampak vedno pun), net cafe pa amerika (najbliže doma ampak... redko tam, zarad ene neprebolele zadeve)... če pa grem s kolegi kam na pijačko grem pa večinoma v corsoja (ki mi je čist najhudejši s kjut natakarji in pvetovno prijaznimi natakaricami) opero, galerijo, romea, lan, dvorni bar... jest v holyfood če si zaželim pico žurat pa v kmšja... :)

pa to je bolj ali manj to... :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

MissBitch napisal/-a:v lendavi bi tak izpostavila edino route 66 samo tak verjetno sploh ne vete ki to je :P

Jaz vem kje je to. :D Pa meni je tudi tam všeč ja... v bistvu je edini dostojen lokal v Lendavi.. :roll:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

g00fy_qa napisal/-a:Ne London ni prav nič prazen. :D Zdaj ko so v Mitri tak grozljivo dvignili cene hodimo večinoma v London na kavice in špricat ure... V Mitro pa samo še jest občasno. Aja, btw, London so ful prenovili zgornji del pa nardili club iz njega...bomo vidli kak bo to delovalo. :D

V Mitri nisem bla že 100 let, v Londonu pa do zdaj parkrat, pa je vedno bla zasedena samo naša miza, pa še kakšna zraven, to pa je tudi vse (zgoraj pa tudi sama žalost). Najverjetneje sem se pač namerila na tak čas. :D Nisem vedla, da so prenavljali London... bom šla kaj pogledat. :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

LJUBLJANA

V Rožni dolini Galerija Grad, čez progo Egoist, v centru Maček, Boheme, Zlata ladjica, Art Cafe, una kavarna pri Maxiju, tut Slon, zadnje čase tudi Largo v Trnovem, poleti dostikrat Pločnik in Čolnarna v Tivoliju
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

*Galerija(kofetkanje)
*Raca bar(kle pr ns za kofetkat)
*Boem(polet)
*Global(za žurat)
*Bachus(za žurkat)

pa še bi se kej najdl
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

-Kaval (všeč mi je gostilnica in bar)
-Zvezda
-Opera bar
-Minimal
-Egoist
Vseh pet se nahaja v Ljubljani ali na obrobju Ljubljane.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

lokali
*zvezda- predvsem zarad slaščic
*skelet- zanimiv ambient, tko mal mysterious, zakon!
*fabrka- nč posebnega, sam za nas "dijakinje" čist kul za kofetek po šoli al pa kej pijačke zvečer
:D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

oranžerija v mengšu za zganjat romantiko :D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

-Foculus - super pizze
-Orto
-Oranžarija Mangeš
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

allessya napisal/-a: :D Nisem vedla, da so prenavljali London... bom šla kaj pogledat. :)

Mislim, da je danes otvoritev. :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Beltinci:
- News Caffe

MS:
- nekdaj Kenny bar, zdaj več ne :(
- Zlata panda (se mi zdi) - kitajska restavracija