Vaše restavracije
Vaše restavracije in lokali
Kateri vaši najljubši lokali in restavracije, v katerem kraju in zakaj?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
* Cantante (Ljutomer) - velik zatemnjen prostor, svečke... idealno za furanje romantike.
* Dioniz (Ljutomer) - simpatičen ambient, predvsem ob vikendih zvečer je ponavadi predpriprava na žuranje v diskoteki (ampak pri meni je to 1x na leto)
večinoma se tam ustavim na kakšni pijači s kolegi/cami ali s fantom
* Tacos (MB, Europark) - obožujem mehiško hrano + bela kava s cimetom nima para daleč naokoli
* Pomaranča (MS) - tu se pa največkrat nasmejim kelnarjem - dva al trije so take face
pa kava je tudi dobra.
Pa še več se najde - teh sem se najprej spomnila in sem tudi najpogosteje tam.

* Dioniz (Ljutomer) - simpatičen ambient, predvsem ob vikendih zvečer je ponavadi predpriprava na žuranje v diskoteki (ampak pri meni je to 1x na leto)

* Tacos (MB, Europark) - obožujem mehiško hrano + bela kava s cimetom nima para daleč naokoli

* Pomaranča (MS) - tu se pa največkrat nasmejim kelnarjem - dva al trije so take face

Pa še več se najde - teh sem se najprej spomnila in sem tudi najpogosteje tam.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
* Samsara (MB)...najpogosteje sem v kavarni ker majo res hud ambient, tudi v restavraciji pogosto jemo, pa za žurat je tudi zakon.
* Classic (MB)...moj drugi dom, ker je blizu faxa, majo dobro belo kavo pa tam sem že čisto domača
* dodajam Baristo (sadie, hvala da si me spomnla
) ker je fajn ambient, pa kavica tudi
* Classic (MB)...moj drugi dom, ker je blizu faxa, majo dobro belo kavo pa tam sem že čisto domača
* dodajam Baristo (sadie, hvala da si me spomnla

Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 08. Feb. 2007 9:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- *cosmic girl
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
***Ally*** napisal/-a:* Classic (MB)...moj drugi dom, ker je blizu faxa, majo dobro belo kavo pa tam sem že čisto domača
se ena "sosolka"

Classic je kul ja...direkt po izpitu

kavica & co. = Niagara (tam mi je faaajn), Patrick's (tam se vedno dobim z Anjo, ko prie z LJ), Ramzes (ker je bilzu mojih kolegov), ona kavarna na glavnem trgu (ne vem kak se rece - ker lahko zunaj uzivas na soncku), Barista (ker majo neskoncno dosti vrst kave)
hrana = La storia trattoria (ker dobis full za jest, pa najboljsi kelnarji/ce

I love SISLEY& RW
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Jem vecinoma v Tomatu v Lj [Subiceva cesta],kjer majo toaste itd itd
Tm sm ze cist domaca, zato je se tolk bols
p.s. Ne maram pa it v Geonavtik,ker so kelnarji totalni debili, lokal je cist mejhn in ko prideš notr te vidjo kam se usede in use... Lahko jim mahas kolikor hoces,a ce se jim ne bo dalo pridit te postrezt,pa bodo raje jedli sendvice kar skos delajo
potem lahko sediš tam brezplacno
Meni je to "uspelo"
zadnjih stirikrat

Tm sm ze cist domaca, zato je se tolk bols

p.s. Ne maram pa it v Geonavtik,ker so kelnarji totalni debili, lokal je cist mejhn in ko prideš notr te vidjo kam se usede in use... Lahko jim mahas kolikor hoces,a ce se jim ne bo dalo pridit te postrezt,pa bodo raje jedli sendvice kar skos delajo