Vaša naj pasma psa?
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Re: Naj pasma psa???
čivava pa zlati prinašalec, boxar, samojedi so tut cukrčki sam ga ne bi mela k se mi smiljo k so tok kosmati. Kok jim more bit polet vroče.. No ja upam da jih vsaj postrižejo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Sem pristaš velikih psov, najbolj pa mi je všeč nemški ovčar in bernski planšarski pes
men tud nemški ovčar

tko da bi se v prvi vrsti odločila verjetno za nemškega ovčarja...
Drgač so mi pa ful pri srcu tud Huskyji, ampak me moti ker so preevč suhcani

No potem so mi še všeč samojedi, ampak to je preveč ene dlake in preevč je sveteu in bi bil takoj umazan..Jst pa nimam časa tuširat psa vsak dan

Meni absolutno zmagajo pitbuli,ampak to res pitbuli,ne neke varijante z njimi,kot jih je pri nas ogromno.Pa seveda staffordi,bullterijerji-mater so mi tak luškani s tistimi njihovimi "surlami",bordojska doga,rottiji,dobermani...
Purple,spet te bom kregala
,nimajo rottiji nič strašnega karakterja,da bi se mogla bat,kdaj bo kaj naredil!
Pač poznavanje pasme+vzgoja+ukvarjanje=dober pes!
Sicer pa naj se sliši še tako klišejsko-pes je ogledalo lastnika oz.njegove vzgoje!
Purple,spet te bom kregala

Pač poznavanje pasme+vzgoja+ukvarjanje=dober pes!
Sicer pa naj se sliši še tako klišejsko-pes je ogledalo lastnika oz.njegove vzgoje!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
jazbečar
jaz sem pa totalno za jazbečarje. imam jazbečarko doma in jo obožujem. všeč so mi zato, ker so samosvoji in trmasti, tako da moraš z njimi res delati korektno in spoštljivo, po domače...se ne pustijo zafrkavati...to sicer včasih pripelje do kakšnih manjših incidentov, ampak se ga definitivno splača imeti.
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
-
- Sramežljivka
- Kraj: Okolica Domžal