MoJcHyKa napisal/-a:Koliko ur predavanj od cpp-jev pa si imela oz. boš imela?
mislim,da 10
am sprašujem zato, ker po zakonu je 40 ur, pa smo se ravno včeri s predavateljico pogovarjali o tem, koliko ur bi imeli in če kje sploh upoštevajo 40 ur
MoJcHyKa napisal/-a:Koliko ur predavanj od cpp-jev pa si imela oz. boš imela?
mislim,da 10
am sprašujem zato, ker po zakonu je 40 ur, pa smo se ravno včeri s predavateljico pogovarjali o tem, koliko ur bi imeli in če kje sploh upoštevajo 40 ur
jz mam zdej 11 ur.. počasi gre.. ampak bo pa do konc februarja, upam da
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
Mene je včeri inštruktor sreču....me je mal ukregu ampak v hecu...je reku, če me je tk učil, da se gre prehtevat tm k je omejitev 50km/h sm šla jst 80km/h mimo...je reku no vsaj smernik si dala da se moj učenec ni ustrašu
sm rekla ah sej ne delam zmerej sam nemaram za avtošolam furat
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Lej počasi boš mogla lepo vozit in bit previdna...ampak ne samo sedaj na glavni vožnji ampak VEDNO
Itak morš bit tam kjer so ljudje bit še bolj previdn...
Joj...kak folk je na cesti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
^^Se sicer strinjam ampak vseeno je dosti hujše če maš izpitno ko je največ folka na cesti. Pri nas recimo vozijo na izpitu mimo srednje šole in tam so en čas dijaki namerno zafrkavali avtošole in skakali na cesto, ker moraš kao ustavit če samo z eno nogo stopi dol s pločnika. In to je blo ful moteče. Itak da je treba skoz pazit na pešče ampak na izpitni je res boljše da jih je čim manj.
Itak da se da narest izpit s 30-imi urami. Js sm ga z 31-imi pa sm in tut zdej čis kul vozm. Je pa res, da če si totaln antitalent nimaš za prčakvt tok mal ur. Zame se je zdel to čist zadost. Je pa res, da obstajajo avtošole, k se veselijo svojih strank, da jim veselo nabijajo ure- pa sej sam vidš, če ti jih nabija al ne.
aquarius napisal/-a:koliko ur ste imel v povprečju Ljubljančani?Ker tuki ful velik ljudi govori o 30-ih urah, pa me zanima, če ga res da tok hitr v LJ. narest?
Se da narest, samo povprečje je 40-50.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself. A. J. Heschel
Js sm nrdila v četrto, mam probleme is živčnostjo tri leta bo 30. aprila sem praznovala na puno in ognjemet iz gradu je bil zame in za moj ispit za avto!!
(ne za vstop v EU, to itk da ne)