Mirela je drugače ful simpatična, pa tud zelo v redu ženska mi je, vsaj ta teden kar sem gledala Grande Fratello, ker je šele prejšnji četrtek začel. Včeraj je bila prva eliminacija in kot zanimivost naj povem, da ni Mirela dobila nobenega glasu od sotekmovalcev, ali enega (sem pozabila). Se pravi, da so sotekmovalci kr zadovoljni z njo.
Jao, meni glih včeri ni nekaj televizija delala. Kak sem bla jezna Jaz tud spremljam italijanskega tu pa tam, mi je Mirela simpatična. Mislim, da še lahko daleč pride.
To bojo pa meli zelo veliko dela na prvem castingu, ce mislijo vse precekirati, ki so od 1700 pravilno izpolnili prijavnico. Jaz mislim, da niso ravno vseh teh povabili. Glede na to, da castingi potekajo 4 dni, menim, da na dan je povabljenih max 100 folka (kar je ze skoraj prevec), se pravi v 4 dnevih ene 400 max.
Bomo videli kako bo - po moje kar zabavno. jowko...se mogoče vidimo.
sm vidla na a kanalu da bo osenarca vodila big brother oddajo (kot voditeljca seveda, ne ksna direktorca da ne bo pomote )komentarji...no ja, lahko bi blo slabse
jah sj ce pogledas slovenski medijski prostor je vse vec al mn ena velika zalost (z izjemo Zrneca, Đurota in kompanije), ampak oni se itak ne bi spuscal na ta nivo...na zalost
^^ Se podpišem pod zgornji post. Sj je energična pa to, sam ne bo smela bit all over the place.. Ko sem prebrala da bo vodila, sem takoj pomislila, kako bo krotila svoje krohotanje in režanje
Aja a so jo zato vrgl iz Zvezde plešejo pr Mariu? Čeprav Taiji ma tudi na A kanalu oddajo pa še nekje Avanturo, pa je plesal