Anona napisal/-a:Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.
Ma zdj ugotavlam da k dam kavbojke gor me kr srbi

Anona napisal/-a:Blue eye, a so se ti glivice kar same pozdravile al si kej uporabljala? Jaz milsim, da če te nič ne srbi in če je izcedek normalen potem jih najbrž trenutno nimaš.

ela85 napisal/-a:joj, meni pa se zgleda spet nekaj pojavlja. me občasno srbi, izcedek imam, malo vonja oddaja (ampak je bele barve)... malo še počakam, če p ne bo bolje, pa letim po tablete. samo z gelom se mi zdi, da predlgo traja...
da usaj mal pomagablue eye napisal/-a:Anona napisal/-a:Men Canasten vaginalete ful pomagajo, ampak krema je pa tko tko. Samo v začetni fazi. zato jo je res dobro met na zalogi, da takoj ko mal začutiš namažeš in potem zna izginiti.
Ja al pa pomaga če čakaš na ginekologa..
) za in sm se šla 1 tedn jogurtnega napada nanje (tko svetovala sestra pri moji ginekologinji):
Anona napisal/-a:No Nika, poročaj še naprej, kako je šlo za napadom. Če se bodo čisto pozdravile.
A drugače ješ kontracepcijske? Jaz sem jih sedaj nehala, pa bom vidla, če se ne bodo več ponavljale.

sm dobla canesten vaginalete, pa še diflucan...pa je zdej še slabš..
morm še nekejkrat ponovit s canestenom...in na kontrolo čez 14 dni...pol bomo pa vidli, kako in kaj...