Kakšen mobilni telefon imate trenutno?
Od včeri Nokio 6020.. Ni boljšega od Nokie 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- **SiMoN@**
- Kofetarica
*Elle* napisal/-a:Od včeri Nokio 6020.. Ni boljšega od Nokie
Nočem te strašit, ampak moja sestra jo ma, in ful ni zadovoljna s tem telefonom, skos ji neki šteka, baterija je slaba in te fore..pa skos se sklapla..ma ga pa mn kot pol leta
Mogoče je mela sestra kakšno res slabo pošiljko teh telefonov. Jst mam 6230i, ki je podoben temu, pa je bil že potopljen v vodi, neštetokrat padel po betonu in kamera še zmeraj deluje brez problemov, vibracija isto... kot nov!
Ni jo čez nokio, to pa lahko trdim, ker sem imel že skoraj vse firme telefonov. Je pa res da je ovisno od modela do modela!
Ni jo čez nokio, to pa lahko trdim, ker sem imel že skoraj vse firme telefonov. Je pa res da je ovisno od modela do modela!
ribicaX napisal/-a:^^ mogoče maš telefon in računalnik preveč oddaljen. IR vleče samo na kratke razdalje, nekje do 20 cm razlike. probaj dat telefon čist zdraven IR povezave na računalniku. moralo bi delovat.
Sej dam telefon čist zraven, pa vseeno prekinja povezava. Ne vem kaj in kako še naj sprobam, da bom lahko eno bogo melodijo prenesla za probo.

-
- Kofetarica
Poison Girl napisal/-a: zanima me predvsem baterija in kako je s tem preklopom (do zdej sm mela vse "navadne")
ja s preklopom je tko da če ne mečš telefona u steno bo use ql

jst mam pa zdej trenutno Nokio 6230, pa sm čist zadovolna

Quien se juega con fuego se quema
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
-
- Sramežljivka