Tyra Banks

Slavni na sto in en način.
Odgovori
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Zato ker je dobila par komentarjev, da je v tistih kopalkah debela, je treba zganjat tako sceno, skakat, se dret, posvetit celo oddajo temu, jo vodit v istih kopalkah+salonarčkih s peto in se jokat?! Tile Američani pa tud nori vsi po vrsti, skačejo od navdušenja pa jokajo za vsako malenkost :freak:

Žal se men zdi Tyra tule (pa tam, ko si neki sleče modrc pod majco in pol poskakuje - ja itak, to je največji problem na svetu, če ma joške povečane ali ne) milo rečeno - bedna.
...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

stvar okusa... :wink:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

MiLLy napisal/-a:Zato ker je dobila par komentarjev, da je v tistih kopalkah debela, je treba zganjat tako sceno, skakat, se dret, posvetit celo oddajo temu, jo vodit v istih kopalkah+salonarčkih s peto in se jokat?! Tile Američani pa tud nori vsi po vrsti, skačejo od navdušenja pa jokajo za vsako malenkost :freak:

Žal se men zdi Tyra tule (pa tam, ko si neki sleče modrc pod majco in pol poskakuje - ja itak, to je največji problem na svetu, če ma joške povečane ali ne) milo rečeno - bedna.

koncept oddaje je bil o lepotnem idelu in motnjah hranjenja... ta izsek je bil del koncepta...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sinička, na you tube so celotne oddaje? ali samo izseki? kaj naj vtipkam, da mi bo "dalo ven" njene oddaje? daj kakšno povezavo :wink:
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Tyra je zakon, res je faca da se je šla dejansko tkole prkazat pred celim svetom. Zarad tega mi je všeč, ker je tok odprta in pač pokaže kdo je. Nekateri drugi bi se skrival in ne bi želel ničesar komentirat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tele solzice so pa že rahlo pretiravanje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst mislm da se ona dejansko res tok vživi v vse to da postane pol taka čustvena. Men se zarad tega ne zdi neki fejk, ker jo pač vidmo v vseh možnih vlogah. Od tega da kriči in se meče po tleh, oponaša Beyonce, tko da če kdaj kej zajoka ni nč čudnga.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

ela85 napisal/-a:sinička, na you tube so celotne oddaje? ali samo izseki? kaj naj vtipkam, da mi bo "dalo ven" njene oddaje? daj kakšno povezavo :wink:

tut celotne oddaje so... vtipkaj "The Tyra Banks Show" na You Tube, pa ti jih bo vrgl, sam so po delih, tko da morš mal brskat
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

sem si jih nekaj že ogledala. :wink:

bejba je zakon...
loknica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a loknica »

Men se tud zdi pretiravanje.. Sej je ok, da se zavzema za to itd.. Sam kokr sm jst opazla, so jo ful prizadele tiste fotke in je sam zarad tega nardila tak cirkus.. Namest da reče: "Ja, od 15-ga leta sm bla skos na dietah, zdej, ko sm pa končno končala kariero kot supermodel, si pa ja lahko privoščim maste burgereje pa 20 kil več! Sej ne delam več kot fotomodel!"

Ne pa, da gre delat te scene pa se kr neki brez veze branit..

Drugače se mi pa zdi ona kul, vsaj na ANTM.
Hothien
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Hothien »

:flehan:
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

MiLLy napisal/-a:Zato ker je dobila par komentarjev, da je v tistih kopalkah debela, je treba zganjat tako sceno, skakat, se dret, posvetit celo oddajo temu, jo vodit v istih kopalkah+salonarčkih s peto in se jokat?! Tile Američani pa tud nori vsi po vrsti, skačejo od navdušenja pa jokajo za vsako malenkost :freak:

To je tudi Oprah delala :oops: V svoji oddaji je komentirala trače o njej in povedala resnico. A bomo še Oprah kritizirale? :)
Tyra je pa isto naredila. Ne vem koliko let smo po tabloidih brali, da ima umetne joške...in naredila je tem govoricam konec? Kaj točno je tu bednega? Razsvetli me prosim. Vsaj veš, kaj je res in ti ni treba uganjevat po forumu ali ima umetne ali ne ( kar se dogaja o mnogo zvezdnikih tudi na tem forumu ) in prihraniš svoj dragoceni čas in greš raje "obdelovat" kakšno drugo znano osebo :D

Drugače pa...misli širše. Mlada dekleta umirajo zaradi anoreksije, tudi manekenka je lani, ljudje so obsedeni s težo, vitkostjo ( na splošno pa statistika kaže drugače, kot bi pri vsej te obsedenosti mogla ), še na tem forumu več ali manj kroži mnenje, da je suho najlepše. Mislim, da je point vsega tega tudi to, da dekletom pove, da ni nič hudega, če imajo večje ritke, če imajo kakšno kilo preveč ( ki ne ogroža zdravja, bi jaz dodala )....bolje to, kot pa da gre telo milijonkrat čez jo-jo efekte...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

joj men je ona prov huda.. :flehan: da si upa take stvari govort na tv-ju... šmekica :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

tyra, se strinjam s tabo. prav to je bil njen namen.
loknica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a loknica »

Tyra, sej se ne gre za to al je debela al ni, gre se za to, da je hotla na tv-ju dokazat da NI debela kot jo tabloidi prikazujejo..ane? Verjetno, ker jo je to ful užalilo..
Torej kaj pozitivnega je pokazala kle dekletom, ki imajo anoreksijo? za moje pojme nič.
Jst bi na njenem mestu kupla ta časopis in na svoji oddaji pred kamerami še 1x pokazala tisto slikco in rekla "IT"S OK TO LOOK LIKE THIS! I AM BEAUTIFUL"
Odgovori