Tyra Banks

Slavni na sto in en način.
Odgovori
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Men je tut všeč, da je to nardila. Res je en dober zgled vsem. Me zanima ce bi si ksna MK Olsen, Kiera, Lindsay, ... upale tkole v kopalke na talk show pa zagovarjat govorice, da nimajo samih kosti in da zledajo cist zdrave. :?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ona je itak carica :zustimm: To, da se je pokazala v istih kopalkah je nardila ful dobr. Vsem nevoščljivcem in privoščljivcem je zaprla gobc. Je kakršna je, jst jo čist štekam, če se je mal zredila. pa kaj pol. Itak je mogla skos ful mirkat na prehrano in vse, ker ni tko naravno ful neki suha. Jebat ga, pač je mela tak šiht :)
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

a je to da je pokazala da nima umetnih tud kje posneto :?:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

v svoji oddaji je to pokazala... malo pobrskaj po You Tube, pa boš zihr našla ;)
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Kaj pa reče na koncu, da ima samo eno stvar za povedat tem ljudem? Meni se posnetek konča? Kdo ve?

Meni ona ne potegne, niti po zunanjosti (saj ne rečem, je lušna, ampak mi je drug tip žensk lepši), po karakterju mi je pa hinavska (ko sem gledala ANTM je punce ful hvalila, ko so bile skupaj, ko pa je bila sama z žirijo, jih je pa tako kritizirala, da ni bilo za verjet).

Hočem pa povedat, da mi je v tem odseku, ko je v kopalkah, zelo dobro povedala in da je zelo samozavestna. Tu se mi je kar malo prikupila.

A je jokala na koncu?
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

Bluestocking napisal/-a:Kaj pa reče na koncu, da ima samo eno stvar za povedat tem ljudem? Meni se posnetek konča? Kdo ve?

ta oddaja je bla v ameriki na sporedu včeraj, tko da bo treba mal počakat, da pride cela oddaja na net :wink:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

...
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

sofia83 napisal/-a:
Ljubljančanka napisal/-a:Tle na posnetku ma res lepo postavco, sam mi gre pa na živce, govori kt da bi se šlo za neki grozno pomembnega, rešimo svet ali neki tazga, govori pa o svoji postavi. Ma dej koga briga.. Pa kazat more da nima silikonski prsi, pa ne vem kaj še, kt da se cel svet okol nje vrti. Kr neki..

:ja: Se čist strinjam. Bejba je totalen attention whore. Men gre njen melodramatičen način govora takoooooo na živce, da konc. A loh že neha oponašat Oprah, pa te solzice v očeh so v vsaki oddaji so res too much.

Ja sej, ko pa se ne vrti vse okoli nje, je treba pa Naomi pred celim svetom napizdit in se jokat, da je ona kriva, da ni dobila tok za delat, kokr bi sama hotla. :roll: Prou nadležna je res.
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tyra »

Zakaj jo potem sploh gledaš? :lol: Skos se oglašaš v tej temi, pogledala si vse ( skoraj ? ) posnetke tukaj....ne razumem :D
Veš, internet in TV sta taka luškana stvar modernega časa, da če ti kaj ni všeč, enostavno pritisneš X ali pa preklopiš kanal.

Meni tudi ni vse kar reče všeč, jo pa rada gledam, ker mi je simpatična. Če bi mi bila nadležna, ne bi bila tako samouničevalska in bi prav hitro preklopila...ampak that's just me.

Take velike podobnosti z Oprah pa spet ni. Poglejte nemške moderatorke, pa tud nekatere Ameriške komedijantke in komedijante, ki imajo vsi oddaje na iste načine. Ampak neeeeeeee, to nima veze, Tyra oponaša Oprah :lol:
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

Bluestocking napisal/-a:Kaj pa reče na koncu, da ima samo eno stvar za povedat tem ljudem? Meni se posnetek konča? Kdo ve?

Meni ona ne potegne, niti po zunanjosti (saj ne rečem, je lušna, ampak mi je drug tip žensk lepši), po karakterju mi je pa hinavska (ko sem gledala ANTM je punce ful hvalila, ko so bile skupaj, ko pa je bila sama z žirijo, jih je pa tako kritizirala, da ni bilo za verjet).

Hočem pa povedat, da mi je v tem odseku, ko je v kopalkah, zelo dobro povedala in da je zelo samozavestna. Tu se mi je kar malo prikupila.

A je jokala na koncu?

na koncu rece you can kiss my fat ass, sj je napisan, a ni?
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

bella_ napisal/-a:

A je jokala na koncu?

na koncu rece you can kiss my fat ass, sj je napisan, a ni?

hehe, ja you can kiss my fat ass reče :lol:
sm tole pa ni glih vzorno, a? :gruebel:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica

sm našla cel posnetek unega delčka, ki manka

kako ni vzorno? čist prav je povedala... folku, ki kritizira močnejše ženske nimaš kej druzga za povedat kot pa "you can kiss my fat ass!" :D :D
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Hvala za tale cel posnetek. Ja, zgleda da sem spregledala, kje to reče.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

to se pa kr strinjam z no :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ko sem to videla, so mi solze pritekle... mislim, ej, ženska je zakon. in čist prav ima. we all love tyra!!!
Odgovori