jaz bi pohvalila ta forum

puma napisal/-a:kera tema![]()
jaz bi pohvalila ta forumzarad vseh čudnih in manj-čudnih tem
***Ally*** napisal/-a:Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...
Pograjala bi pa mehiško restavracijo Rico Torres v Mb, ker ful dolgo čakaš na hrano, tudi če ni gužve, pa ful so neprijazni.
Maya19 napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...
Pograjala bi pa mehiško restavracijo Rico Torres v Mb, ker ful dolgo čakaš na hrano, tudi če ni gužve, pa ful so neprijazni.
Strinjam se za fotokopirnico, tako da bi jo tud sama pohvalila! Sem pa drugačnega mnenja glede Rico Torresa, ker sem tam skoraj vsak teden in so do zdaj bili vedno full prijazni, pa če ni blo gužve smo dokaj hitro dobili hrano, če je pa bila gužva pa ok smo pač malo počakali-saj tak je vseepovsod. Samo glede obnašanja pa nimam pripomb
!
Pograjala bi pa oni Servis ali kaj je že(tam med trustom in dan&noč) ko prodajajo št. bone, ker je ena delavka fuuuuuul neprijazna (vsaj do mene) in vedno zahteva drobiž. Ok saj zdaj ko so evri drobiž ni problem, ko so bili še pa tolarji je nonstop jamrala če si ji dal kak večji bankovec pa kak ona nima za nazaj dati! Jao ej....grem rajšo drugam kupovat bone!
***Ally*** napisal/-a:Jaz bi pohvalila fotokopirnico Jazbec v Mb, ker so ful prijazni, naredijo hitro, če si stalna stanka včasih tudi kaj častijo...
sofia83 napisal/-a:Jaz pa moram pohvalt Nobel burek na Miklošičevi. Ful so prjazni, burek je dober (mogoče mal premasten), ampak all in all, nimajo konkurence med bureki v LjubljaniBoste še keeej? Boš vrečko za doma? Se vedno naklepetamo