krog2 sm si lihkar potegnla z neta dol .....a nej ga gledam al ne? joj me je strah samo gledat eh ne bom rajs pocakala d pride k nam u kino pa ga bom s frendico gledala pa bomo skup kricale
baby girl napisal/-a:ja blagor teb k si pogumna tak js sm pa sama gor v stuku, pol pa sam cakam kdaj se bo vodnjak na tv prkazu pa bo ona vn prlezla....buuuu
Hehe ista si kot jaz Jaz tudi for sure ne bi gledala filma sama... se posebej pa, ker ima Samara tak creepy obraz..in telo seveda tudi... fuuj... pa tisto hitro premikanje, ko nekaj hitro skoci ven...hjao.. strasno.. Taki psihicni filmi so dosti hujsi kot pa neka grozljivka, ko krv sprica, drobovje se para in glave letijo :D vsaj meni...
najljubših filmov je ogromno.... mean girls, white chicks, american pie, blue crush, heartbreakers, honey, jersey girl, just married, maid in manhattan, my boss's daughter, the hot chick........... najraje pa imam romantične komedije, pa tud tiste ki se u high school dogajajo...
baby girl napisal/-a:ja blagor teb k si pogumna tak js sm pa sama gor v stuku, pol pa sam cakam kdaj se bo vodnjak na tv prkazu pa bo ona vn prlezla....buuuu
Hehe ista si kot jaz Jaz tudi for sure ne bi gledala filma sama... se posebej pa, ker ima Samara tak creepy obraz..in telo seveda tudi... fuuj... pa tisto hitro premikanje, ko nekaj hitro skoci ven...hjao.. strasno.. Taki psihicni filmi so dosti hujsi kot pa neka grozljivka, ko krv sprica, drobovje se para in glave letijo :D vsaj meni...
Mark napisal/-a:Kaj zdaj, a je že katera gledala Krog 2? Zdaj že cel večer poslušam, da je jutri premiera v koloseju pa tu in tam, kakšno karto dajo...
Morda grem drugič gledat, čeprav nisem neki ljubitelj grozljivk. Aja pa The Grudge je baje tudi ful huda grozljivka
aha the grudge je full huda sm ze gledla....full je dobra kroga2 se pa se zmer ne upam gledat pa tud ce mi recte d sm prpa nocm tvegat se en teden neprespanih noci ne sj pretiravam....u kinu ga je pac bols gledat...pa ceprov bom brez mojga pinkya
Najboljši filmi so mi taki z velik muske npr. Carmen Hip Hopera, Ray, You Got Served, pa komedije tipa Soul Plane (najbolj smešen film ), Papier Soldiers, Booty Call, Friday, Next Friday, Friday After Next, Barbershop, White Chicks ...