oky tamala hvala za zaklep. sej pravim je brskalnik štekal, ni in ni mi najdl. ja men je tut všeč sam ženske zadeve vseen bol ko moške. tam je preveč "na trdo". ženske smo lepše
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Pa glih zanč sem vidla opis epizode, pa sem vidla, da bodo nek Danin pepel razstresli in me je zanimalo zakaj je umrla, ker sem to jaz čist nehala gledat, ko so jih prestavli na za penzioniste (jaz ) neprijazno uro.
Uf. Jaz pa sem nehala gledati takrat, ko je Tina dobila otroka. Tista zadnja epioda 2. sezone, se mi zdi. Ker od takrat pa sploh nisem zasledila novih delov. Nikjer. Ne na nemških programih, ne na slovenskih. Očitno sem se motila.
Uuu... ob 0:55? To bo super. Danes bom ravno takrat prišla domov in grem naravnost pred TV.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Js js gledam!! Kjer je beseda "gledam" zelo diminutivna... Nism mogla prebolet 3. sezone, in lahko rečem da jo ne bom pogledala nikoli, ampak res nikoli več. Medtem ko prve dve znam že dobesedno na pamet... In četrta je spet zakon! Komaj čakam spet un ponedeljek zjutraj da si jo lahko "nabavim" Najboljša nanizanka vseh časov
tudi jaz sem velika fanica....gledala sem prve tri sezone in jih imam tudi doma na računalniku, četrte pa še nisem pogledala, ker nikjer ne najdem nikogar, ki bi mi jo lahko posodil, al pa dol potegnu...