Varanje svojega partnerja z znano osebo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

^točno to!

V tej temi dobi človek občutek, da na forumu prevladujejo same svetnice, potem pa pogledaš v temo "Najlepši zvezdnik/zvezdnica", pa vsaka peta ženska napiše, da "tega tipa se pa ne bi branila".

In ja, bistvo teme je ravno v tem kot je sae napisala. Namreč, da si velik oboževalec nekega zvezdnika... potem pa kot strela z jasnega dobiš priložnost, da se intimno zbližata... res me zanima katera ženska bi se tega ubranila.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Okey... zdaj če pomislim mal mata kr prav ja :D Sam realno pa zdaj ne morš odgovorit na to vprašanje, ker nevem no.. lahko da zdaj vse povemo da ne bi prevarale fanta... če bi pa res prišlo do tega pa je vprašanje, če ga res ne bi...

Zdaj men pač noben ni ono, da sanjarim že od otroštva al pa kej... mi pa je tu pa tam kateri simpatičen... tako kot mi je tud mogoče kater izmed fantov simpatičen ki ga srečam na faksu al kje zunej... in zato sem recimo jaz odgovorila, da neb prevarala fanta z slavno osebo, ker ga tud zdaj ne z vsakim ki mi je mogoč simpatičen...
Yada, yada, yada...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz tudi, če bi bila v zvezi, pa da bi imela kkšno šanso kaj imeti z Tomijem iz Siddharte, resno ne vem, kaj bi storila ... no pomoje je odvisno tudi od količine alkohola v moji krvi ... ampak, če bi imela šanso imeti nekaj z njim, bi bila pomoje kar za
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

neb
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

z znanim slovencem se mi ne splaca :lol: ce bi biu u igri ashton kutcher bi pa razmisnla :D
ma ne, ne bi varala, brezveze...
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: a bi prevarale svojega fanta z znano osebo?

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

NE! Kakšno vprašanje :roll: Če nekoga ljubiš, potem ne vem no, če bi ga sploh s komerkoli prevaral. Se je pa dons tko al tko vse spremenilo kar se tiče ljubezni in mi prou nč ni všeč :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

za vsako varanje mora v zvezi že prej nekaj škripat :?
ne bi prevarala.
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objava Napisal/-a plesalčica »

...če bi ga prevarala,bi pomenilo,da v vezi nekaj ne štima...
...itak mi vse diši po tebi...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Znana oseba gor al dol. Mam pač svoja načela in ne varam, ker ne delam tistega, kar nočem, da bi blo storjeno meni. :)
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a adry23 »

Za sigurno vem, da ga ne bi tako ali drugače prevarala, pa če imam na voljo enga ful hudga tipa al pa res znano osebo. Ne vem, ne bi mogla storiti tega, ker ne bi bilo pravično niti do mojega tipa, niti od mene. Za varanje pa res nimam srca.
Življenje je lepo, če ga živiš!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 13. Jan. 2012 13:34, skupaj popravljeno 1 krat.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst bi se pa kr lahko uprla temu, k nekak ni nobenega zvezdnika k bi mi bil tolk zlo všeč. ok sj so keri res hudi, ampk tolk zlo pa ni noben da bi bil vreden da bi prevarala svojega tipa
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

ufff...
obstaja kr neki takih cukrov s katerimi bi prevarala mojga. ampak nobeden iz slovenije :) bi mu tud povedala in če bi ga prevarala z davidom beckamom me pomojem zarad tega nebi pustu. tud js ga nebi pustila če bi me prevarov z angelino jolie
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in my dreams

Neprebrana objava Napisal/-a ~IsaBella~ »

če bi ga že z nekom prevarala ga ne bi zaradi funkcije te osebe, kar pomeni, da pa zdaj ker je neka oseba slavna, pa še priložnost je tu pa hitro hop z njim nekam...zaradi tega ziher ne....ker point je v privlačnosti, strasti...pri mnei je največji problem, ker preprosto ne morem nehat mislit na najboljšega prijatelja mojega fanta :roll: :eek: kar mi je res bed samo res on me pa tako...hja....nevem kaj še bo iz tega, vem da sem prasica ampak ko bo priložnost nevem kaj bom...ker se je težko upreti nekomu ki te tako zelo...privlači...
**polly**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nekje

Neprebrana objava Napisal/-a **polly** »

ne bi.ker se pol ne bi dobro počutla.tizga znanega tipa pa itak ne bi več nikdar vidla vrjetno.tk da brez veze prevarat nekoga k ga maš rad in ti ful pomeni.pa še izgubiš ga lahko pol zarad enga znanega tipa k ni vreden tega. :)
Odgovori