Varanje svojega partnerja z znano osebo?
^točno to!
V tej temi dobi človek občutek, da na forumu prevladujejo same svetnice, potem pa pogledaš v temo "Najlepši zvezdnik/zvezdnica", pa vsaka peta ženska napiše, da "tega tipa se pa ne bi branila".
In ja, bistvo teme je ravno v tem kot je sae napisala. Namreč, da si velik oboževalec nekega zvezdnika... potem pa kot strela z jasnega dobiš priložnost, da se intimno zbližata... res me zanima katera ženska bi se tega ubranila.
V tej temi dobi človek občutek, da na forumu prevladujejo same svetnice, potem pa pogledaš v temo "Najlepši zvezdnik/zvezdnica", pa vsaka peta ženska napiše, da "tega tipa se pa ne bi branila".
In ja, bistvo teme je ravno v tem kot je sae napisala. Namreč, da si velik oboževalec nekega zvezdnika... potem pa kot strela z jasnega dobiš priložnost, da se intimno zbližata... res me zanima katera ženska bi se tega ubranila.
Okey... zdaj če pomislim mal mata kr prav ja
Sam realno pa zdaj ne morš odgovorit na to vprašanje, ker nevem no.. lahko da zdaj vse povemo da ne bi prevarale fanta... če bi pa res prišlo do tega pa je vprašanje, če ga res ne bi...
Zdaj men pač noben ni ono, da sanjarim že od otroštva al pa kej... mi pa je tu pa tam kateri simpatičen... tako kot mi je tud mogoče kater izmed fantov simpatičen ki ga srečam na faksu al kje zunej... in zato sem recimo jaz odgovorila, da neb prevarala fanta z slavno osebo, ker ga tud zdaj ne z vsakim ki mi je mogoč simpatičen...

Zdaj men pač noben ni ono, da sanjarim že od otroštva al pa kej... mi pa je tu pa tam kateri simpatičen... tako kot mi je tud mogoče kater izmed fantov simpatičen ki ga srečam na faksu al kje zunej... in zato sem recimo jaz odgovorila, da neb prevarala fanta z slavno osebo, ker ga tud zdaj ne z vsakim ki mi je mogoč simpatičen...
Yada, yada, yada...
Jz tudi, če bi bila v zvezi, pa da bi imela kkšno šanso kaj imeti z Tomijem iz Siddharte, resno ne vem, kaj bi storila ... no pomoje je odvisno tudi od količine alkohola v moji krvi ... ampak, če bi imela šanso imeti nekaj z njim, bi bila pomoje kar za
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Re: a bi prevarale svojega fanta z znano osebo?
NE! Kakšno vprašanje
Če nekoga ljubiš, potem ne vem no, če bi ga sploh s komerkoli prevaral. Se je pa dons tko al tko vse spremenilo kar se tiče ljubezni in mi prou nč ni všeč 

- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
če bi ga že z nekom prevarala ga ne bi zaradi funkcije te osebe, kar pomeni, da pa zdaj ker je neka oseba slavna, pa še priložnost je tu pa hitro hop z njim nekam...zaradi tega ziher ne....ker point je v privlačnosti, strasti...pri mnei je največji problem, ker preprosto ne morem nehat mislit na najboljšega prijatelja mojega fanta
kar mi je res bed samo res on me pa tako...hja....nevem kaj še bo iz tega, vem da sem prasica ampak ko bo priložnost nevem kaj bom...ker se je težko upreti nekomu ki te tako zelo...privlači...