Tist glede brk majo pa res prov
Glede sterilizacije pa čudno, da vam je vseeno rekel da pridete..no ja bojo že vedli ane, samo pa obstaja vlik večja verjetnost, da izkrvavi.
MIGRENA napisal/-a:Joooj to ne smeš delat, ker mačka ma v brkih živčke pa druge čute in je pol vsa zmedena, če ji brke odstrižeš.
  Moja luna si je brke in obrvi na sveči skurla (mačka poštekljiva mora povsod bučo vtaknit), sicer samo na eni strani, pa je zrastlo nazaj. Zdej pa kr krog nardi okrog pržgane sveče.
 Kej preveč orinetiranosti pa itak zdele nima, sam pr oknu stoji in mačke kliče tko da... Jutri pa itak pod narkozo in bo out.
 Mi je blo na momente kr žal, da sm jo dala sterilizirat.
urszika napisal/-a:Nism vedla da se ne smeResno. Tud niti ni blo časa da bi koga sprašvala če loh, mt je že s škarjami okol skalala. A po ji naujo nazaj zrasl (kokr men nos ne bi npr.) !!!? Sicer pa nism celih ampak sam špičke, sam vseen
![]()
Mami je klicala k veterinarju, pa so rekl da nj jo vseen prpleljemo klub gonitvi. Tko da jutri gremo.
Ampak mtke pa glede žvali nkol več ne poslušam (sj sm povedala da misl da gre pes v pesek na wc ane)

ma jst sm mislna da ji bom celo mizo na glavo ruknla, ne sam kozarca...in pol mi reče: "jah nism vedla da ne smem"...ja haloo, a jst teb čupo pržgem, pa bo rekla da nsim vedla da ne smem...

Sej men se tudi pretirano zdi, da bi kar po dvejstih minutah, kaj a mi bodo še nezavestno dal.. Očitno tko ekspresno naredi poseg, ma ne vem.. Sej bom vse vprašala ko pridemo tja  
  Naredil ji je pa notranje šive, zunaj ma pa kao eno ranico centimetersko in ma čez obliž, ki naj bi držal par dni, tok da ne bo lizala tega.. Pa ful je bil prijazen veterinar, pa njegova žena (ona pa striže in frizira in neguje pse) tudi. Nism mogla verjet, da je resno lahko tako hitro.

Jo mam v sobi, če bo hotla v transporterčku bit, no pa sej nej gre kamor hoče sam da vidm kaj dela. Skoz bi okol hodila, zdej je šla iz transporterčka pa se kr zvrnila  

Angel girl napisal/-a:Jutr se boš temu samo smejala.
 Kok si mela prov.. Pa ne smejim se samo jaz, še žena od veterinarja, ker sm tja klicala kao če si je kej nardila k je sama s stola plezala.. Ji je šlo res na smeh, ker jo je že en tedn prej mt non stop nadlegvala v mojem imenu  
  Dans sm jo pa clo crkljala (česar se je ona že skor čist odvadla ker je skoz zuni, upam da bo kej bolj scrkljiva ratala), pol me je pa grizt začela očitno jo je rana bolela.