no jst sm ena od tistih ki si zasmraja sobo in ki ima zasmrajeno stanovanje kot vi imenujete to...Sicer nevem lih, ampak moj nos ne voha smradu, ker stalno zračimo, uporabljamo svečke proti dimu in proti smradu, tko da se čikov ne voha...razen takrat ko se kadi...nevem mi smo pač sprejel dejstv da če kadimo se bo pač tud kadilo doma a ne...moja mami že skos kadi in ji na pamet ne pade da gre pri -10 ven na čik...pokadi notr, ampak vseeno zna vse lepo odišavit da vohaš samo sivko, čikov pa ne
drgač pa bimba, ne rabš se nekej dokazovat in kr nekej mutit skos in limat besedil, da bi ti rekli daimaš prav, ker nimaš!že v drugih temah si bla neki neskončno pametna, ovinkarla, narobe ovorila, na konc pa vse tko obrnila kao da maš prov...
sprijazni se z naštetimi dejstvi, da ti nobene bolezni en morejo dokazat stoprocentno da je nastala zaradi kajenja...in še vedno ko limaš kaj vselahko dobimo od kajenja, lahko dobiš tud TI...ta trenutek, čez minuto, jutri, drugo leto...vsak živ človek je potencialni kandidat za vsako bolezen....ali kadiš al ne, v vsakem primeru lahko stakneš...hja nevem kako je potem moj nekadilski dedi (nikol ni živel z nobenim ki je kadil, ni zahajal v gostilne), ki je imel malo možnosti pasivnega kajenja, pri 56 letih dobil raka na pljučih in par mescev kasneje zarad tega umru...no razlož mi potem to...in ne bit glasna s temi boleznimi, ker res nikol ne veš..ničesar ti ne prvoščm, pa tud teb ni treba drugim privoščevat tega, kar pa s svojimi posti prekleto nakazuješ kakšne bolezni bomo dobili in se zraven še veseliš..
in nehi primerjat neke singapurje boguizzanogu ker nimajo obene veze z nami, prav tako ostale države ne..mi smo slovenija in a ni že dost da vsi politiki rinejo v neko podobo ki je že naciljana v drugih državah...evropa reče slovenija že laufa

bedarija....
in miljonkrat sm že v italiji kadila in folk je zvečer kadil in blablala...pa niko i ništa ni dubu obene kazni niti ni zgledal da se kdo boji tega...nehi že mlatiti po prazni slami!!