*5!k@* napisal/-a:oh ja...blagor vam k si želite kodre...jst si lase sam zmočm pa se mi že skodrajoo....in to so sicr zelo lepi kodri....sam enin problem je ta da ko si počešm lase....se kodri razpustijo in ratajo ravno-kodrasti lsje...kt en gozd.....in to ne gre nikamor.....sovražm svoje lase.....grr[/img]
hvala enako...js bi dala vse da bi mela ravne lase...ker s skoddranimi ne morš ene normalne frizure met...grozno je
lakeesha napisal/-a:kaj mi priporočate... kaj naj dam na skodrane lase da ne bom mela čez 3 ure ravne lase? mam dost težek las... pa kok stane, kje kupim? hvala
Pena, lak (ne za nohte), ..?
ja sej peno, lak si dam sam mam čez neki cajta s5 ravne! rabm neki d kodrčki zdržijo npr. celo noč!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
skodrane lase se ne češe! normalno da maš pol gnezdo na glavi.. razčeše se jih med umivanjem, medtem ko imaš balzam na laseh in potem nič več!
mene pa zanima, kakšne firzure kej nosite, tiste, ki imate naravno skodrane lase? namreč, jst mam non stop isto k reees ne vem kaj lah nardim s skodranimi, razn, da si tu pa tam naredim čop. za kšno poroko al pa r.dan itd si kdaj zaželim spremembo, kakšno lepšo frizuro, pa enostavno ne vem kaj bi nardila..se mi zdi, da mi nobena niti ne paše..
malacveka napisal/-a:ne me tepst, če je tole vprašanje že bilo: Si katera zna naredit kodre z likalnikom? Vem, da se to da nardit, ampak jz preposto ne znam....sem probala tako, da pramen navijem okoli likalnika, pa ni prav lepo zgledal....
help
Men pa to ponavad frizerka nardi in res lepo pride, če bi se pa sama tega lotla bi pa sigurn k oskubljena kura vn prišla. Sm jo pa prvič k mi je to omenila prov čudn pobula k mi ni blo jasn kaj misle ona z likalnikom men po mojih ravnih laseh delat
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
pa ta likalnik za kodre je kr nekaj.. pol se takoj vidi da nimaš naravnih kodrov. boljše nardit tak ko je napisala sweetgirl, malo penice glavo dol, fen z difuzerjem.. pol pa so taki lepi malo valoviti malo kodrasti, pa vsi mislijo, da je naravno.
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
loknica napisal/-a:skodrane lase se ne češe! normalno da maš pol gnezdo na glavi.. razčeše se jih med umivanjem, medtem ko imaš balzam na laseh in potem nič več!
mene pa zanima, kakšne firzure kej nosite, tiste, ki imate naravno skodrane lase? namreč, jst mam non stop isto k reees ne vem kaj lah nardim s skodranimi, razn, da si tu pa tam naredim čop. za kšno poroko al pa r.dan itd si kdaj zaželim spremembo, kakšno lepšo frizuro, pa enostavno ne vem kaj bi nardila..se mi zdi, da mi nobena niti ne paše..
Ja js mam največkrat kr spuščene, ker se mi zdi da mi tk še najbolj paše. kerče si pa čop naredim se mi pa uni tavrhnji čist skodrajo in pol sem tak ko bi bla na štrom priključena
sama imam skodrane lase, in bi raje imela ravne... ampak sem ugotovila da si skodranih las ne smeš česat, ker pol zgledam ko da me je elektrika stresla... počesam si jih pod tušem, pol pa dam na lase en preparat iz Avona za skodrane lase in jih sušim z difuzorjem...
jaz sem mela tud sam malo valovite lase. Potem mi je prijateljica svetovala naj se sploh ne počešem ko si umijem lase. Postopoma so vedno bolj postajali kodrasti. Pa še kremo za kodrane od Avona si dam gor. Tko da zdej so prow skodrani!
Ja no, ponavadi ene punce sploh nevejo, da majo kodraste lase, ker pač mislijo, da jih je treba NUJNO počesat ko so suhi in nasploh, da je treba lase 100x na dan česat
že celo življenje imam dolge, težke, goste in RAVNE lase. in po 18letih me je prijelo da bi imela spodaj kakšen koderček. zanima me s čim je najlažje narediti kodrčke? sestra ima figaro, ki pa se mi ne zdi prav zdrav za lase.
Najlažje je sigurno s figarom, pa niti ni tko slab za lase, sam če jih zaščitiš. Pol maš pa še razne navijalke itd.
Kaj pa če si daš na mokre lase peno al pa kremo za kodre in si jih mečkaš ob sušenju tud nč ne rata?
jaz sem tud kodrasta....pa imam full rada svoje lase...čeprav imam zdaj nekaj težav z lasičem..in ne s samimi lasmi..
nosim pa ponavadi spuščene...ko delam imam obvezno čop...
če pa si zaželim kaj drugega pa si jih zravnam...ali pa na velike navijalke navijem...pa malo pod haubo..pa so potem še večji kodri...odkar se dobijo vsi ti kvalitetni preparati...ti tudi po likanju in podobnih eksperimentih ostnejo lasje lepi...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....