To bi lahko naredil mal manj očitno- vsak teden bi te lahko peljal na kakšen pohodniški izletek, pa sploh ne bi vedla, da želi da shujšaš. 

sicer pa bi mu predlagala, če ga že moti, da lahko skupaj telovadiva, hujšava in mi pri vsem tem pomaga, pa tako bova še več časa preživela skupi 
 potem bi mu biloo najbrž žal, da je sploh kaj omenil 
 naj se najprej nad sabo zamisli in potem, naj kaj govori... in sploh se ne trudi pa pazi, da bi kaj shujšal pa to...sej ne da so mi zelo pomembna teža, sam ne tega pa res ne prenesem, da nekdo kritizira drugih a je on še hujši  
Čeprav jaz sama sem zelo nizke samozavesti in delam na tem da jo bom pridobila zato tudi hujšam.... upam, da mi bo uspelo....
 se pa kar držim tistega, kar sm si v glavi naštimala..no zdej mi pomaga še trebušna gripa al karkoli že je, tko da je mal lažje 

ANGELgirl napisal/-a:Ojoj...Jaz vem, da bi popizdila, ker sem malo preobčutljiva kar se moje postave tiče. Ne vem nooo.. Kaj pa ko bom enkrat noseča? Bom mogla samo zaradi njega pazit kaj stlačim v usta in zaradi tega ogrožala dojenčka?

kar pa ne prenašam je pa neiskrenost.. če je kaj narobe povej! Ne pa čez 1 mesec neki tumasti izgovri (ne ujamema se več in bla  bla) ki so čist stran o resnice. Smo pa v določeni meri za to krive punce ker imamo tako reakicjo (kar se tiče teže da se večina tipov v to raje ne spušča) in pride do problemov v zvezi. Ampak povedat na lep način (brez žaljivk kot naprimer: tousta krava a se ti še kr naprej špeh nabira  
 )