dejasnko sm čist prov prej povedala...
no, jst pa upam da se e srečamo na cesti sploh...

*purple bitch* napisal/-a:lahko tudi ti začneš spadat med njih...ne moreš po temu gledat...![]()
in ne, jst bi darovala proti moji volji s cigareti...in dvomim da bi ti toliko nakazovala kot bi mi donirali iz cigaret...
sicer je pa to tud humanitarnost oziroma dobrodelnost, kipa mislim da nemore bit nujna...
kot da bi zdej rekla da vsak šampon iz intršpara donira pol cene karitasu, potem da bencin donira invalidom itd...
~ClaUdyKa~ napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:lahko tudi ti začneš spadat med njih...ne moreš po temu gledat...![]()
in ne, jst bi darovala proti moji volji s cigareti...in dvomim da bi ti toliko nakazovala kot bi mi donirali iz cigaret...
sicer je pa to tud humanitarnost oziroma dobrodelnost, kipa mislim da nemore bit nujna...
kot da bi zdej rekla da vsak šampon iz intršpara donira pol cene karitasu, potem da bencin donira invalidom itd...
LoL, kko se je to slišal...''kadim, ker tako lahko doniram''.. sej za donirat ti ni mus kadit veš!
*purple bitch* napisal/-a:...bolezen je bolezen in dandanes niti ni važno ali akdiš ali ne, neki boš vseeno fasu...še noben ni ostal večen...