še nisem prakticirala.. zdaj ko nimam tipa itak s kondomom, prej pa sem vedno mela tabletke. sicer pa nimam problema s splavom, če se mi bo kdaj v bližnji prihodnosti ponesrečlo
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
Js neki ne zastopm...kva te stane da gres enkrat na tri mesce po tiste tabletke, zaston so, mestruacijo maš redno, užitek je še večji kot če ga tip vn da, ker ga ma lah not...res ne štekam folka, k to počne...
^^saj greš po tabletke...kaj pa posledice...zame so bile živi strup...pa saj ni važno..kakor komu...vsak se sam odloči...jaz se zavedam svojih dejanj...res pa tudi jaz ne razumem tistih, ki potem jamrajo...če ne bi imela resnega fanta...in bila pripravljena sprejeti posledic...se tudi ne bi odločila za to...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
^^A si mogoče pomislna da nekatere zelo slabo prenašamo tabletke? Jst sm ravn iz tega razloga jih nehala jest. Sicer je pa to stavr posameznika in če ti ne štekaš še ne pomeni da ne obstaja za to dober razlog. Sam mal dlje morš znat pogledat pa zamenat kako perspektivo.
Sicer pa sama sem tut proti splavu tko da če se že karkol zgodi, se pač bo- s tem se strinjava oba- jst in moj fant.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabljala ko sm bla mlada pa nora... Sicer samo parkrat (hvala bogu me je pol pamet srečala) Na srečo ni blo nobenih posledic in ja, zavedam se da je blo neodgovorno
tudi midva z mojo mucko sva uporabljala to metodo kakšne 4 mesece. uspešno. največkrat na samem začetku spolnega odnosa, pol sva pa gor dala kondom. zdej sva pa že nekaj časa na tabletkah.