in sm bla zanj največja pr**ica ker sm ga tko prevarala!
jah, prav si povedala...oprosti ampak to je pa eden izmed najbolj svinjskih trenutkov ki jih lahko nudiš osebi ki jo po tvojem mnenju ljubiš...
jst sicer nevem akšna je ta vaša ljubezen, ampak mene vedno žene v to smer da pazim nanj kot na porcelan in se trudim vsako sekundo da ga nebi prizadela...nebi bila niti zmožna prizadet natale način osebe ki jo ljubim...tko da jst pač smatram ljubezen za tako in ni mogoče d anekoga ljubiš kot se ljubi, potem mu pa take svinjarije delaš..in en punca, zdej nisi čist nič dokazala, nisi nič bolj važna in višja, ampak samo še nižje si se spustila, globoko v poden...dobro da ti ni oprostil

...
sicer pa je treba razlikovati čas dogajanja, dologotrajnost zveze, kdaj zvezi se je to zgodilo, kakšen je vaš trenutni odnos itd....
nekak je zveza v prvem mesecu recimo, precej mlačna, in se ji gre še za obstoj...ali bo, ali ne...takrat se spoznavaš, odkrivaš skupni svet...se najde tudi veliko oseb, ki so pred zvezo bili navajeni "nomadskega ljubezenskega življenja" in so vajeni letati s cveta na cvet...potem pa pač po določenem času spoznajo da je oseba s katero so v zvezi tista ki o imajo radi...in takrat prične lahko tudi ljubiti...nevem, jst bi mojemu oprostila..seveda bi bilo težko, seveda bi se zjokala, ga en tedn postrani gledala, mu parkrat naprej vrgla, pa vseeno bi šla skozi to...nikakor pa nebi teh najinih dveh let in vseh trenutkov vrgla stran zaradi nečesa ki se je zgodilo davno nazaj in zarad butastga razloga..sploh če je šlo za poljub....če bi me zdaj, bi bilo seveda drgače...ker bi pomenilo čiso nekaj drugega...ampak neverjamem pa da bi oseba k te je prevarala v prvem tednu/druge, potem po nevemkoliko letih naredila isto...Sicer je vse mogoče, ampak nekak se mi zdi da to ni splošno....