Sama imam izredno muhaste in tanke lase..rabim pa vašo pomoč seveda Ne vem, če bi pristajalo takšnim lasem kot jih imam jaz, da bi bili skodrani, vendar sem se naveličala svoje frizure imam dokaj kratke lase, spredaj fru fru (al kakor se pač reče). svetujte?
Jaz mam lepo naravno skodrane lase in zgledajo super ... Sam včasih si dam za posebne priložnosti gor od Tafta Curly Look. Ko sva to poskusli s kolegico, ki ma ravne lase, ni dosegla kodrov, ampak le razmršeno pričesko
Tko da, svetovala bi tale Curly Look, sam ker vem, kaj je storil njej, gan iti tb ne priporočam Kaj pa ... frizerka?
kr.ena napisal/-a:Pri frizerju sem kupila (menda se ne dobi v prosti prodaji) od Schwarzkopf Professional Loopy Osis curl cream.
Sicer imam malo valovite lase, ta krema pa naredi ful lepe naravne kodre in ne zlepi las tako kot pena. Naneseš na mokre lase in sušiš z glavo navzdol, pa malo mečkaš zraven. Deluje pa tudi z naravnim sušenjem, kar jaz ponavadi počnem.
kr.ena napisal/-a:Ma ni tako grozno. Mislim, da okoli 3 jurje.
kje se pa da to dobit??
jas bom že počasi obupala nad mojimi kodrčki,vsakič ko si jih sperem mi drugače stojijo..in seveda nikol tako kot bi morali!!pol pa si napačem gor neke pene, želeje..pa vsega boga pol je pa še huje...
aja drugače pa si jas močim lase z vodo,vsako jutro, da se mi potem spet skodrajo nazaj...pa sušim si jih nikoli ne s fenom,ker potem zgledam kot da bi me elektrika zadela
Angel girl napisal/-a:Za kodre je pa tud pomembno kako si jih sušiš. Jst si dam zmer glavo dol da mi lasje dol visijo, pa pol na mal sušim pa mečkam zraven lase.
Ja jaz tudi tako sušim, pa obvezno z nastavkom za kodre, če ne je to en velik vozl
kr.ena napisal/-a:Pri frizerju sem kupila (menda se ne dobi v prosti prodaji) od Schwarzkopf Professional Loopy Osis curl cream.
Pri katerem frizerju pa prodajajo to linijo?
Pri zabačenih frizerjih na slovenskem podeželju (natančnejše informacije preko zs, če želiš). Ampak po moje bi se moralo najti tudi kje v urbanem okolju ...
(odgovarjam tudi kravžlbavciki - ej, ful dober nick , prav za to temo)
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Lp,
jaz bi pa vprašala kak delati z difuzorjem?
Sem ga ravnokar kupila in nobenih navodil ni in sn sprobala pa ni nobenega posebnega učinka in zato naslednja vprašanja :
Ali prej date kako peno? A treba lase prej posušiti in potem šele nastavek z difuzerjem? Na kak način naviti bolj dolge lase na difuzer?
Če bi opisale svoje postopke bi bilo čudovito . Hvala.
ne me tepst, če je tole vprašanje že bilo: Si katera zna naredit kodre z likalnikom? Vem, da se to da nardit, ampak jz preposto ne znam....sem probala tako, da pramen navijem okoli likalnika, pa ni prav lepo zgledal....
Verjetno misliš kodralnik No tam meni tut nikol ne uspe nardit lepih kodrov, ker tak umetno zgleda.
Jaz imam že naravno skodrane, pa dam potem na mokre lase peno in medtem, ko lase sušim (glavo imam dol) jih "stiskam" gor.. Sam kr mam tak težke lase mi pol zdrži samo kak dan ali dva, pol si pa fejst razčešem in se več ali manj zravnajo..
Letting him prove how much he loves you is SO today
Difuzer: na mokre lase daš peno ali kremo za kodre, obrneš glavo dol in si od spodaj gor sušiš-to je vsa umetnost Kodri z likalnikom: pramen las se naviješ okol prsta da rata tak kolobarček, ga poščpricaš in daš med likalnik, mal "popečeš" in to je to. Zelo lepi kodri lahko pridejo ven če lepo nardiš. Sam ponavad je mal problem, ker se da ene parkrat lepo opečt, sploh če delaš sam je groza.
malacveka napisal/-a:ne me tepst, če je tole vprašanje že bilo: Si katera zna naredit kodre z likalnikom? Vem, da se to da nardit, ampak jz preposto ne znam....sem probala tako, da pramen navijem okoli likalnika, pa ni prav lepo zgledal....
help
Z likalnikom jih nardiš tudi tako, da vzameš pramen las in ga pri korenu daš med likalnih in ga pol potegneš skozi likalnik, vmes pa likalnih obračaš. Pramen more bit napet. Vbistvu se z lasmi zgodi isto, ko se zgodi z trakcem za zavijanje daril, ko ga potegneš z škarjami (neznam drugače razložit).
Jaz mam naravno kodraste in sem enkrat probala en pramen skodrat (ko sem mela zlikane lase) in je takoj dol padel, ni bil odstojen, tak da pomojem bo pri tistih, ki imate ravne lse še manj obstojno. No, probaj, pa boš vidla če ti bo všeč
kaj mi priporočate... kaj naj dam na skodrane lase da ne bom mela čez 3 ure ravne lase? mam dost težek las... pa kok stane, kje kupim? hvala
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:kaj mi priporočate... kaj naj dam na skodrane lase da ne bom mela čez 3 ure ravne lase? mam dost težek las... pa kok stane, kje kupim? hvala