Jst sm v srednji šoli ful plonkala. Spomnem se da sem v 4.letniku vsako kontrolno iz psihologije čist preplonkala
 Ampak vseen mam neki pojmna o psihologiji, ker sem si že iz pisanja plonkcev velik zapomnla  

Pač eni se znajdemo
Frenkie napisal/-a:Ampak vseen mam neki pojmna o psihologiji, ker sem si že iz pisanja plonkcev velik zapomnla![]()

pa tok lpo se mi je zasmejala žena...sej je blo use ql, sej k me je pol naslednč prašala, sm pa 4dobla 

od takrat naprej no go 
 js sm sam rekla sošolki d mi pošle k je mela use napisan na kompu pa sm pomanšala pisavo p mela plonk =)
 in pol reče eh sei usen in pol je usak mogu pisat uprašanje in sicer sta bla sam 2 nalogi. In pol pr eni nalogi je on use pisu na tablo avtor-slika-obdobje in midve z moio sosedo pa unimi uspred p uzad sosedi se res naglas pogovarjamo (aja pa prfoks je napou gluh) in smo use sprot pol prepisal in pol smo usi k smo plonkal pisal 5 ene dve k sta se pa učile na pamet pa 4 pa 3..... =)
  pa mam zmir eno in isto metodo - sprintam na listek in plonkec mam zmir v žepu, pol pa k ga rabim pa ga pač uzamem in ga mam v roki. pa so me v cca 6-ih, 7-ih letih dobili sam enkrat. tko da se mi zdi d kr znam plonkat....