itak, da na familijo....na njih se na prvem mestu lahk zanesem pa lahk to zadeva karkoli....na sestrco, pa na fanta, pa samo na eno prijatlco se lahk 100%.....sm mela v zadnje pol leta zelo slabe iskušnje s "prijateljicami"....za eno pa sem sigurna da se lahk vedno zanesem nanjo......
ja velikokrat...včasih se mi zdi da mam več takh ludi okrog sebe kot pa tistih na katere se lahko zanesem....mam pa seveda prijateljice na katere se lahko
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
najbolj zaupam svojemu možu, svoji mami in eni sami prijateljici, meni je čisto dovolj. čeprav imam kar nekaj prijateljic in prijateljev še več pa imam kolegov in znancev, zaupam samo določenim pa še to ne vse samo določene stvari
Jaz sem pa ena tistih srečnic, ki ima ob sebi veliko pozitivnih in dobrih ljudi, ki jim lahko zaupa. Vedno se lahko zanesem na starše in sestro, ki bodo imeli v mojem srcu vedno posebno mesto, vedno mi je v pomoč tudi moj dragi, brez katerega bi velikokrat že obupala, njegovi starši oz. moja bodoča tast in tašča, fantov starejši brat, ki mi velikokrat svetuje in seveda prijatelji, za katere pa si vedno vzamem (pre)malo časa.
@....ti si pa res srečnica.....
*Ancy*......ja kot sm že omenla.....sm mela par groznih izkušenj.....osebo moreš reeees dobro poznat da se lahko zaneseš nanjo, ker se ti prehitro lahko zgodi, da dobiš nož......v hrbet....
*Ancy* napisal/-a:Mene pa zanima, če obstaja v vašem življenju oseba na katero se lahko 100% zanesete? Ampak res 100%?
Če bi šlo za kakšne bolj resne stvari, mislim da bi se lahko 100% zanesla na fanta, očija, teto in 2 prijateljici, pa mogoče še na kakšno kolegico, s katero se pač ne vidim in slišim glih vsak dan.
No, sej ko malo bolj pomislim, teh osebkov sploh ni tok malo.