če bi se tako počutili, ne bi zahajali več v lokale, ampak bi pijačo kupili v trgovini ter se zbirali pred trgovino kot to počnejo klošarji!

Aloha napisal/-a:Jaoooo, missrap, pa kaj bi ti z usemi temi neskončnimi posti rada tle dosegla?Sprjazn se, da ne boš spremenila sveta, ne ljudi, ne njihouga načina žiuljenja. Js sm zaprisežena nekadilka, pa me ti usen žiuciraš s svojimi posti tle. Ne glede na take in drgačne ukrepe, kadil se bo še vedno, eni mjn, eni clo več, onesnaževal po tvoje se bo tut še naprej in če maš saj kšnga kolega k kadi, ti bo dim gotou še kdaj mem cun zaviu.
In če si tok zlo obsedena s tem, da celaaaa po čikih smrdiš, sam če greš na en sok u lokal, pol pač nehi tja hodt, noben te ne sil. Če bi mene neki tko zlo nenormalno motil kt to mot tebe, vem, da bi se temu izogibala. Kr pa tebe mot cigaretn dim, k greš u lokal kjer se pač kadi, ja bog pomagi, noben nau zarad tebe šou čika ugasnt, usa okna odpret in luftat pr -20, sam da bo teb zadoščen.
MissRap napisal/-a:Purple bitch: Ne deodorantov(tistih,ki povečujejo ozon v zraku) ne uporabljamo.Se tuširamo vsak dan in ne rabmo se špricat k smo potni.
Uporabljem milo in gel za tuširanje.Ko grem ven se pošpricam s prfumom in to je to.
Tako,da onesnaževanju,kjer se mu da izogniti, se mu.
Vozim pa avto in vem,da s tem spuščam izpušne plina v zrak,ampak temu se za enkrat ne da izogniti.
Kajenju se pa da.![]()
A res ne štekaš?![]()
LP
Shannon napisal/-a:(dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
*purple bitch* napisal/-a:Shannon napisal/-a:(dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
nevem od kje tebi to dejstvo, ampak od vseh ki jih poznam-kadilcev, skoraj noben ne pije alkohola...jast se ga dotakne enkrat na leto recimo...to ni nobeno dejstvo to je tvoja zgrešena informacija...Po čem pa sklepaš da spije una mama s trenj še litr šnopca?dej no...
Ja, tisti drugi mladenič je pa rekel, da se bo pojavil rasizem med kadilci in nekadilciJochie napisal/-a:ma na trenjih glih najdejo taksne ljudi...jaz kadim 17 let, pa imam glas kot slavček!![]()
meni je bil pa najboljši lepi dečko študent Janez...zelo statistično pripravljen...samo diskriminacija zdravja mu ni šla!![]()
![]()
Shannon napisal/-a:Ste gledal Trenja včeraj? Ste opazili, kako hripave glasove imajo kadilci (še posebej ona ženska, ki gotovo vsak dan spije še liter šnopca zraven čikov)? Pa slika črnih pljuč? Jaz ne razumem, kako da vas to ne gane. Tako malo vam je mar za lastno zdravje (pustmo to, da s kajenjem škodujete še vsem okoli sebe). Pa ne mi zdaj s tem, "saj je še 100 drugih dejavnikov škodljivosti bla, bla ..." Res je. Ampak vsak, ki ga lahko omejimo, šteje. To pomeni: če ne kadiš/piješ/se drogiraš/seksaš brez zaščite, če redno telovadiš, ješ zdravo hrano in se izogibaš stresu (kolikor pač gre), je kakovost tvojega življenja ZAGOTOVO večja, kot pa če delaš ravno obratno. To je dejstvo, pa če se vsi kadilci na glavo postavite.
Najboljše bi bilo, če bi škatlico cigaret podražili na 50 EUR. Potem vsaj mulci ne bi tako množično kadili. Isto velja za alkohol. Mogoče bi se zamislili, če bi vas orng udarlo po žepu (dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.