Vnetje nožnice
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
*smokvica* napisal/-a:Vagisan svečke se tudi dobijo brez recepta (sam meni jih niso hotli dat),tako da zdaj ne vem ali zdravniki lažejo ali pa so farmacevti glupi!
men je isto rekla ginekologinja, v lekarni pa o tem niso vedli nič, samo recept

aja pa par dni nazaj sem bla v tadrugi lekarni (2 mamo tu v bližini), pa so mi rekli da še nikol niso čuli za multi-gyn liquigel, samo za gel. mi skor oke vn padle

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
amital napisal/-a:bi se jih dalo brez recepta dobit?
js sm jih dobila brez recepta...sm bla še ful presenečena k ni nč težila..sm mela namreč že ceu spisek "napisan" v glavi kaj ji bom rekla, če mi bo slučajno rekla, da so na recept...sam pol mi jih je brez problema dala...
have I told you how good it feels to be me...
jst mam eno vprašanje - upam, da ne bo neumno izpadl - ampak me zanima če kera ve kakšni so znaki pri moškem, da ma glivice (al če ima kateri od moških "udeležencev" foruma izkušnjo z njimi)??? hvala 

I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
I cannot think the way you think, but I would never go away...
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
Samo nekakšen znak glivic se vedno pojavi, sploh pri ženskah. Kot si rekla, si potem ugotovila, da maš grudice notri. Če pa ni nikakršnega znaka, potem pa jih najbrž nimaš. sem pa tud jaz brala članke, da se same ne bojo pozdravile. Ampak očitno se. Pa mogoče je potem manj možnosti, da se spet pojavijo. Kakšnih resnejših posledi pa tko po moje ne povzročajo.
Kakšne so to vaginalete z boraxom. A majo kakšnen ime? A se tudi dobijo brez recepta?
Kakšne so to vaginalete z boraxom. A majo kakšnen ime? A se tudi dobijo brez recepta?