Kaj si morš potem celo gor inštalirat na comp? Al lahka s cdji igraš?
am...ja bustasta vprašanja ampak vseen...
Jagodki prosila bi ja prosim.... pol pa kaka kavica
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mensezdi, da gre nekak tak: nalozis si na kompa pac en dodatek, ga instaliras in potem zazenes simse, pa bi moglo delat.
Kaki dodatek bi pa rada mela sploh?
jagodka85 napisal/-a:kokr jz vem, se cunc ne da delat spljoh... obstaja en expansion pack, k so mislm, da sam obleke zravn... neki tazga sm si jz zdj naročila... neki me je pičl in sm si naročila
ja v bistvu se da! Sem pogledala na eni strani za simse, kjer se lahko downlovda make up za simse, pa pohištvo, ki ga folk sam nardi! Potem maš pa tam še navodila, kako tut sam kaj nardit sam rabš kakšna dva programa še zravn. Jst sm se naučila, kako barvat obleke . Drugače pa se lahko tut naučiš, kako delat pohištvo in vse...sam to tut ful cajta lahko vzame!
br0ken heart napisal/-a:Mensezdi, da gre nekak tak: nalozis si na kompa pac en dodatek, ga instaliras in potem zazenes simse, pa bi moglo delat. Kaki dodatek bi pa rada mela sploh?
mela bi pets, open for buissnes pa nightlife
iz kje iz neta nej si pa loadam to?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
^pets je dudatk k enki Drgač pa punce....uprašite kšne frende pa znance da vam posodjo original igrco pa še kšn dodatk zravn. pol si pa zloudajte al pa kupte sam 1 dudatk pa igrejte z njim
jagodka85 napisal/-a: aja, da se da? zanimivo ampak make up-a pa nism zasledila, da bi se ga dal zloudat... sam simske, pohištvo, dodatke, pa ozemlja + hiše....
nene...tut make up se da ! Mogoče pa nisi na isti strani kot jaz gledala!
Kaj pa se zgodi, če imaš gor en dodatek (npr. University) in bi rad naložil nov dodatek (npr. Nightlife)? Ti prejšnjega prepiše, ali moraš na novo naložiti Simse?
Pa še, če katera ve, kateri je zadnji update za originalno verzijo? Ker meni se je pred kratkim vse sesulo, ko sem hotela update-at.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---