*SweetGirl* napisal/-a:^^ Neee jaz sem že čist komaj čakala 7. sezono, ko jo vse tak hvalijo
No bom jutri začela gledat pa upam, da mi bo ok
No pa sej vrjetno kokr komu ne ... Sej nč ne rečem, sej ni bla slaba, samo ni mi bla pa tooookkk uau kokr sm misnla, da bo ...
Boš vidla kako se bo teb zdel pa boš pol povedala
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Ja tud jst sm pričakovala da bo zmagala tista druga, tko d sm bla kr mal presenečena. Sam dejansko je v zadnjih nekaj nalogah mal slabš opravla kot prej. Men je Caredee tud kr vredu, sam mogoče bi bla Melrose vseen boljša. Težko se odločm.
Angel girl napisal/-a:Ja tud jst sm pričakovala da bo zmagala tista druga, tko d sm bla kr mal presenečena. Sam dejansko je v zadnjih nekaj nalogah mal slabš opravla kot prej. Men je Caredee tud kr vredu, sam mogoče bi bla Melrose vseen boljša. Težko se odločm.
Ja mene je tudi presenetlo ker na zadnji modni reviji je bla Melrose 100x boljša
Se strinjam, razturala je. Medtem k je Caredee take izvajal tm po unih tunelih kr smejal so se ji haha. Ja tle sm bla res presenečena nad njihovo odločitvijo.
Hehe sm gledala tist reunion šeste sezone pr Tyrinem showu, pa je povedala da tisto pesem na začetku "U wanna be on top... a nja anj a nja a njaa...bla bla" poje ona Lol.
Edit: šele zdej sm vidla uvodnik za 7. sezono, kjer ona prov reče ta stavek.. pa hud uvod je končno (CW network se je izkazala)