Sicer nisem fenica ljubezenskih filmov, pa vseeno včasih zapašejo.
Ampak ko sem pa ta film pogledala sem bila pa čist vzhičena. Komaj čakam, da ga pogledam še enkrat.
jemina napisal/-a:dirty Dancing včerej sem pa gledala še Dirty Dancing2 in mi je res največ všeč
Me too
Jaz sem Dirty Dancing 2 gledala že najmanj 8x pa mi je še vedno taaaaaak všeč- nevem kaj je na tem filmu, nekako me privlači ! Pa ta kubanska muzika pa okolje mi je v filmu blaaaaazno všeč, čeprav film menda ni bil posnet na Kubi, ampak vseeno- meni je zakon !
jemina napisal/-a:dirty Dancing včerej sem pa gledala še Dirty Dancing2 in mi je res največ všeč
Me too
Jaz sem Dirty Dancing 2 gledala že najmanj 8x pa mi je še vedno taaaaaak všeč- nevem kaj je na tem filmu, nekako me privlači ! Pa ta kubanska muzika pa okolje mi je v filmu blaaaaazno všeč, čeprav film menda ni bil posnet na Kubi, ampak vseeno- meni je zakon !
Res mi ni jasn kaj vidte tooooooooook dobrga na tem filmu...
Me too
Res mi ni jasn kaj vidte tooooooooook dobrga na tem filmu...
Ma še sama nevem ! Sicer sama rajši gledam kake grozljivke, ampak ko je tu ravno govora o romantičnih filmi, pol morem to omeniti. Valda da je vsebinsko dost boljših filmov pa to, ampak meni ta nekako najbolj sede ! Zanimivo pa, da mi je Titanic full brezvezen