Damjan Murko

Slavni na sto in en način.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

Emina napisal/-a:Vhu d fak je to????
Ma kje jih pobirate...

ja samo res.... sej ni narobe,da je gej....ampak malo okusa mu pa ne bi falilo... Pa kdo je sploh rekel, da je pevec? Matr smo dalec prisli....bljak....

Nikakvi..sladica je pa verjetno managerjeva ritka.....
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

Emina napisal/-a:Vhu d fak je to????
Ma kje jih pobirate...

manj ves bolse je :D nisi cist nic zamudila :)
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

ta tip je res kriza....je izjavil, da dela sam s profesionalni, ne pa z amaterji (ne vem o kom je to govoril)

pa rekel je, da bo do poroke spal pri starših in da še ni nikoli prespal pri kakšni punci, ne ona pri njem :lol:

100 ludi...100 čudi
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Uporabniški avatar
jagoda77
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda77 »

Mislem.... :lol: :lol: jaz sem en večer prekljapljala med kanali in zagledam tega modela. Najprej sploh nisem vedla, kdo je... sem misla, da imajo kakšen šov, kjer upodabljajo znane ljudi, ker me je njegovo obnašanje zelo spominjalo na Heleno Blagne (žal je ona CARICA in da on kakršnokoli njeno kretnjo naredi, je samo :stupid: ). Govori, da je profesionalec, da ko so ga prosili, če bi mogoče zapel od Helence en komad, da on pa že ne bo njej reklame delal, ker vsa ker on reče pa zapoje, je oh in sploh prevelika reklama.... Jaz še sedaj komaj verjamem, da takšen tip, s svojo sladico res obstaja v Sloveniji... Mislem... crkneš od smeha :loldev:
Always Tutty Frutty
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Jn mediji mu dajejo veselje in ga vlačijo po odajah. To je pa tko k pr ns vsak pride na tv, in odaje ala extra in e+ nimajo dovol gradiva in pol take vabjo v oddaje.

To še za norca se delat ni! :?
pa pa
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

tole je zame malo preveč,... ta tip je tolk ogaben da ne vem kako to da ga ni sram na cesto stopit. raje bi umrla od sramote kot da s takim pederčkom hodim po cesti ali pa da bi prijateljevala z njim. da ne bo pomote pedri znajo bit zelo čudoviti ljudje- on to ni!!!!!!!!!!! poznam kar nekaj ljudi ki imajo drugačno usmerjenost pa nimam nil proti njim- vsi enaki vsi enakopravni!!!
idi kuči pjevajuči ali boga molim nemoj pjevati
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Jest pa sploh ne vem kdo je ta Damjan Gnusni Murko :D !! Pa sem dobila en tak občutek da je vbistvu še bolše zame če ne vem kdo to je :) .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

sweet_kitty napisal/-a:Jest pa sploh ne vem kdo je ta Damjan Gnusni Murko :D !! Pa sem dobila en tak občutek da je vbistvu še bolše zame če ne vem kdo to je :) .

Ja u bistvu, če te pa vsen zanima maš pa linke na prvi strani te teme z njegovo stranjo pa ga idi pogledat.
pa pa
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Sem si šla ogledat njegove slike... Ojoj... Čisti gnus :eek: !!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Vse kar lahko rečem je samo jjjjjjjaaaaaakkkkkkk ... jst sovražm take sluzaste tipe ... iiiiiijjjjuuuuuuuuuu ... :evil: :eek:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

[quote="Dorotea"]pa baje si sam na strani piše komentarje.... quote]
ne bi blo nič novga js sm že za par drugih tud to slišala....kr neki no.....eni so res prav odvajalniiiii
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

ponavadi nimam navade, da ljudi kriziram na prvi pogled, ampak ta tip mi je pa že v defaultu tolk antipatičen. Pa ful je samovšečen, kar preveč za to kar je.
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

bejbika napisal/-a:Pa meneđer je njegov fant ... tkole bom rekla *, se po mestu govori ...

Jaz pa sem mislila, da je tak hud narcisek, da na to, da bi bil gay sploh nisem pomislila :?
Uporabniški avatar
hann@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hann@ »

eh..sem nekje zagledala njegov komentar
'ljudje pricakujejo da smo mi ZVEZDNIKI vedno brezhibno urejeni''
ce on pod brezhibno urejenost razume petsto kil pudra in lipglossa ki mu ze dol tece mu ful uspeva :steinigung: in da se ma on za zvezdnika...no comment...
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
bambi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bambi »

ta tip je katastrofa!!ne vem če je katera gledala intervju z njim na e plusu, vglavnem za jokat...cel čas je nakladal kako njega cela slovenija pozna (zaradi scene z verbotnovo), in so potem folk na cesti ustavljali pa doben sploh ni imel pojma kdo je to...aja, s seboj nosi vedno kozmetični kovček in noter obvezno puder, ker morajo zvezdniki bit vedno urejeni...in še na vprašanje:"kaj mislite na to da vaš smeh primerjajo s Heleno Blagne?"
"ja to je za mene kompliment, saj je ona velika dama!" :rofl:
Zaklenjeno