Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

:|
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 04. Maj. 2017 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a punisher »

ma sej "ded" ni tko napacno napisal :wink: ... nalazje je govort nekomu da to ni nic takega ce se nisi seksal, star(a) je pa 27let ... jest bi se pocutu kot kak nesposoben shit ... povsod okoli mene sam neki seksajo, skoraj v vsaki reklami je del vsebine, ki nakazuje na seks ... da ne govorim o intenetu, takoj ko se prikolis na net, pa gres na kak forum ... sex, sex, sex ... in valda seks ni nic takega, ko si ze enkarat sekasal ... ampak dokler si jumpfer ti gre samo ena stvar po glavi ... kdaj/sex !! ...

:wink:
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

jst sem pa tud stara 20, pa sem tud še nedolžna. najprej sem se glede tega sekirala, zdej se ne več. tud mam tako družbo (no, zmerej manj je devic :) )
problem pa je d mam prevelik kriterij za tipe.... (tko kt je ded reku za mrs. smith).. nevem sicer kako bi ta problem rešila (ampak za k psihologu pa nisem :) ). nekak mam tak problem d se pred tipm k so mi všeč zaprem vase in ni nč od mene, tko d une use mine :( ampak največji razlog za to d se zaprem vase je pa ta d mi karakterno niso všeč (ker ful misljo kva so, al pa so preveliki žurerji), pač zame more zgledat tak d se mu lohk zaupaš....
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Renny, kaj si že šla kdaj ven samo s prijatelji brez punc, kako si se počutla v njihovi družbi? Mogrda spoznaš kakšnega znanca, ki ti bo tudi karakterno ugajal, res pa je, da tega ne moreš takoj po parih minutah ocenit komu lahko zaupaš, komu pa ne...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
sonrisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sonrisa »

joj...v bistvu sem v tebi skoraj brala samo sebe. verjetno je res peščica takih deklet, ki ne mislijo samo na to, kaj bodo rekli ljudje (prijatelji?!) okrog tebe, če se že pri 15 daš dol.

in ja, tudi jaz mam včasih tisti beden filing, ko me hoče nekdo položiti in se mi prej ali slej zagnusi. sem pač tip osebe, ki ne mara da bi se je dotikale tuje roke...in zaradi tega se ne počutim prav nič staromodno!
Skvo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a Skvo »

mrs. Smith ej povem ti sam neki,u isti situaciji sm ka ti.ucas me to tok potre,da bi to dala prvemu ka mi pride nasprot.ampak dejstvo je,da bi se pol pocutila kot da se prodajam,ker pa vem da zasluzim veliko vec,bom prpravlena potrept.bolje da sem sama,kot pa kr z enim.skoda te je da se zarad tega sekiras.tist model,ka bo pravi,bo to razumel in bo ponosen,da si cakala nanj.sex ni use,sploh pa ni nic posebnega z nekom,ka ga nimas rad.peace sista :D
Uporabniški avatar
meLchiiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meLchiiika »

hm...zadne čase je tko da ma folk tiste k so nedoužni za neki manj vredne..krneki..pač je ubistvu ful razlike recimo..da se da punca z enmu dol pa usi zvejo pa ji govorijo kurba...k pa se tip da z eno dol k je ne pozna doug pa praujo kak frajer je pa krneki..čis nesramno fuil in je usem puncam bedno..pač..najbolš je res da počakaš na tistga, k ga maš res rad pa mu zaupaš...pri tem pa leta sploh niso pomembna...dlje čakaš je potem touk lepš..k poznam tut kolegice k so se dale pr 13 dol..alpa 15..pa je eni zdei žau k ma resnega tipa že 2 leti in tisti prvič ni blo z njim...in ji je res ful žau...drugi pa bo najbrš tut enkrat..zto res počaki dokler ne pride praui...tist bo to spoštovau pa vama bo touk lepše..
kleo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kleo »

izguba nedolžnosti v puberteti je ena mešanca podivjanih hormonov, močnih vplivov družbe in ljudi okoli sebe, pa seveda radovednosti...če si še malček zagledan je neizogibno :) ...jst sm nedolžnost izgubila recimo da pozno(ce je zdej povprečje okoli 16), tudi s fantom s katerim sem vedela, da ne bova dolgo skupaj, ampak mi je blo ful lepo, dejansko najlepši spomin na to zvezo...
se pa v tem primeru strinjam z dedom, približno...
ja lepo in prav čakaš na pravega, sex z nekom nepoznanim ti je ogaben (meni tudi in se mi zdi to normalno). samo ljudje so zaradi sexa zelo zafustrirani, če si obremenjen s tem pri 17, kako je to šele pri 27, najbrž 3x huje...trpi samopodoba...
se strinjam da je najti nekoga zelo težko, sploh če si še nedolžen so tukaj še dodatni faktorji, zaradi katerih se težko nekomu odpreš(ena je napisala, da se zapre, popolen primer strahu)...
zdej če je problem res samo v tem da ne najdeš nekoga, ki bi te bil "vreden" in se počutiš ok v svoji koži tuki ne vidim problema. poznam punce ki so 20+ in nedolžne in čisto srečne.
če pa je problem v tem da si zelo zaprta in se ti zdi sex oz taka intimnost ogabna, potem pa priporočam psihologa...lahko odkriješ svašta :wink:
sm se razpisala :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

moja prijateljica je kar simpatična, ni tako zelo super hot, kot misli da je.. ima 20 let.. in oboževalcev ne manjka.. le med njimi ni takega, ki bi bil njej zalo všeč.. ona je pa kar izbirčna..

vgl. js nedolžnosti nisem 'izgubila' zato, da bi jo. in da z nekom prvič seksaš samo zaradi tega, da se daš dol.. se mi zdi tako glupo in neumno.
Pač ko si tega neskončno želiš.. ti, dobr on itak, do tega pride.

Moja druga frendica se pa zaradi tega.. kar sekira.. ona prva niti približno ne oz se mi zdi, da je celo ponosna na to, da je nedolžna :D Ma je***, men je vse to okoli nedolžnosti že malo bedasto. Če si si.. če nisi pa nisi, briga me.

Drgač pa zna bit samozadovoljevanje kul :lach: do neke mere :juggle:

Pri meni je bilo pred izgubo nedolžnosti.. bolj problem nekomu sploh pustiti blizu.. pač... zaradi nekih ku****.. No, vsaj to sem na nek način premagala. Upam, da to uspe tudi tistim, ki majo podoben problem.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Nedolžnost boš zgubu k boš začutu da je čas. To je odvisn od vsakega posameznika. Ne moreš se neki silt: če ti ni, ti pač ni.
Mislim da moraš bit na nedolžnost ponosen, prav tako pa tud ko jo zgubiš ker s tem stopiš v nov svet užitkov.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Mrs. Smith kot da bi mene opisovala.. zelo podobna je moja situacija..
se ne smatram za čudaka (še).. tudi kolegice mi nekatere zavidajo pa tipi so ful spoštljivi.. samo bojim se pa da mi bo en dan "pocu film" pa da bom s prvim sexala samo zato da se znebim tega "prekletstva" :)

cakaj. bo ze. tako tudi sebi govorim
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Jst sm mela že ful priložnosti za it do konca z osebo do katere mi je neki blo.. Samo vseeno mi ni blo tolko do tega. nekako so se mi vsi "zagnusli" k so me začeli tikat.. Sej to sm še pustila, samo ko so šli z roko nižje sm se odmaknla. Včasih se prow zamislim nad tem in se sprašujem al ni slučajno kaj narobe z mano, kr okoli mene vse sošolke/frendice govorijo ku bi šle kr s prvim in me sprašujejo ku se upam zadržat in take.. Po eni strani bi, po drugi pa me ne mika (mogoče ker me je strah & nism samozavestna) :roll:
Pa še za te tipe mi je žow k grem z njimi na samoten kraj (na kakih žurih al pa ko smo v družbi), pol zgleda že da bo kej in na koncu vedno zaje*em :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
meLchiiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meLchiiika »

jst sm tut mela že neki priložnosti pa...do neke mere sm pustla naprej pa enostauno ni šlo in ni šlo..ker pač do čloueka nism čutla dovolj da bi lahko blo to to...

Mi je pa smešno k gledam frendice pa to..pa poznam tut ene k rečejo da bi jim blo čist useeno skom bi prvič sam d bi..jao js newm kk lahk to..nevem no...meni osebno se bi gnislo....frendica je prvič doživela pred kratkim z enim 8 let starejšim..če ne še weč..pa nista skup..nič..in nje je zdej ful lepo..sam se mi di da vedno ko se pogovarjama ma mnenje, da pač ji je vedno bol žau in žau...to je tist k je ena zgubla nedoužnost newem pr 15 pol more pa še druga da bo ista k taprva..najstniška leta eii...waa sei je lepo sam je bedno ko bi rad probau use kar ti je pa lohk pol žau...

ma sm se zdei jst tu razpisala :o :D :D
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Ok... naj še jaz delim svojo zgodbo. Tudi jaz sem nedolžnost zgubila pozno, ubistvu še ni dolgo nazaj. Nikoli se nisem nedolžnosti sramovala. Sem pač tip osebe, ki ne more kar vsakim fantom it do konca. Tako sem imela pred zdajšnjim fantom (z njim sem tudi izgubila nedolžnost) 2 fanta. Edino napako, ki sem jo naredla pri njima je bila, da sta oba vedela, da sem nedolžna. Prvi fant je večkrat rekel,da bi šla sexat. Pa enostavno nism hotla. Ne vem, kokr da bi se mogla prej pripravit na to. Tak občutek sem imela. Pa je po enem mesecu ugotovil, da je bolje, da končava, predno me izrabi samo za sex. Še tak, ko gledam nazaj, opažam, da mu je to bil cilj, ki ga (na mojo srečo) ni dosegel. Drugi fant je najprej ni ravno kazal zanimanja za to, da položi devico. A, ko me je po 14 dneh prevaral, je pokazal svoji pravi obraz. Prav rekel je, da upa, da bo on tisti, s katerim bom izgubila nedolžnost. Itak, da mu prevare nisem oprostila in tega ni dočakal. Sem mu dala konec. No, pa je prišel moj mucek, kateri pa je dočakal :). Na začetku mu nisem povedala, da sem devica. Ko pač je enkrat kazalo v tej smeri, sem mu povedala kaka je stvar. Kar ni moral verjet.Takoj je rekel, da bo čakal kolikor bo pač treba. In pri njem se mi ni bilo preba prepičevat in ne vem kaj, da bom pripravljena sexat. Sem bila v tistem trenutku takoj pripravljena. Nekako sem vedela, da je pravi in da z njim bom pa izgubila nedolžnost. Pa mi ni žal niti trenutka...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

vsaka ti čast,tud moja punca je zgubla nedolžnost z mano pri 19ih,ni lepšega,res...
Odgovori