Joj, šele zdele sm vidla, da je u bistvu prou k dila tale Nataša- pa sej u fris mi je še kr, sam playboyev zaščitni znak so za moje pojme velke đoze Drgač se mi zdi pa tole bol en podn od izbire
men bi blo pa full zanimivo, če bi katera druga kot Sanja zmagala, pa pol njen odziv.... sigurno bi bila potem una punca vsega kriva, pa še o kakšnem podkupovanju bi se govoril...
ela85 napisal/-a:ja, res bi blo zanimivo. po moje sanja najbolj računa na zmago. upam, da ne bo zmagala, ker je baba anti. misli, da bo zmagala kot nina.
jp... misl, da je itak najlepejša in oh in sploh in da je nobena ne prekaša... hja itak... vse se lahko zgodi...
sej ne vem men pa sanja niti ni tok napačna no...Lušna je,kaj češ.Vedno je znan med temi playbojkami,sej če nebi blo pa sanje bi bla pa nataša zmagovalka oz. favoritka
Najbolj luškana mi je itak Sanja, sam kaj ko mi gre njeno obnašanje ful na živce...prava kura je, sicer pa koga pri playboyu zanima obnašanje, sam da do fajne joškice in ono tam spodi
Hja izmed tehle bi tut jst zbrala Sanjo ... ker kljub vsemu je huda bejba ne Kar pa za enih par na tejle sliki niti slučajno ne mormo rečt ...
Itak je pa Sanja favoritka in jo bo tut folk sfavorizeru do konca, tipično pač ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
jao Sanja, jst je resnično več vidt ne morm ...
najprej je bila željna slave, sedaj pa hoče bit še ena Nina Osenar ... ja uredu, eno mamo resnično že dost
kva pa vem, kera mi je kul ...
ma Nataša ajde, čeprav tisti sliva joški mi niso lih kul, ampak ajde ...
ne, sem se že premislila ... Rebeka ... samo zato, ker je bila "njena" reklama najbolj škandalozna stvar v Sloveniji
bejbika napisal/-a:jao Sanja, jst je resnično več vidt ne morm ... najprej je bila željna slave, sedaj pa hoče bit še ena Nina Osenar ... ja uredu, eno mamo resnično že dost
O kako sva podobnih misli
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon