Čokolada
- 
				mycosmogirl
 - Kofetarica

- Kontakt:

- 
				Poison Girl
 - Kofetarica

Kinder, Milka v vseh oblikah in ni važno kakšna...preprosto najbolšejša je...lohk tut tavelko sama pojem-brez problemov. Komot kosilo nadomestim al pa bilokater obrok s čokolado ...čokolada je na 1. mestu  
  Gorenjka ni slaba... Sam mi pa Lindt ni dobra...k jo tok hvalite sm jo prejšnič kupila, pa sm 2 koščka pojedla...ni to zame...  
 Včasih sm ful Figaro kupovala...mnjam...sam jo zdele ful nikjer več ne najdem  
   ful je bila poceni, pa men je bila fenomenala, še posebj s kokosom...

Gorenjka ni slaba... Sam mi pa Lindt ni dobra...k jo tok hvalite sm jo prejšnič kupila, pa sm 2 koščka pojedla...ni to zame...  
 Včasih sm ful Figaro kupovala...mnjam...sam jo zdele ful nikjer več ne najdem  
   ful je bila poceni, pa men je bila fenomenala, še posebj s kokosom...Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...

- 
				čokoholičarka
 - Sramežljivka

- Kraj: neverland

Men je pa tale (mislm, da je avstrijska) fuuuuul dobra pa se je žal tut neda več pri nas dobit 

Drgač pa a ste slišal, da se bo baje čokolada podražila za 5% zaradi razmer kakava in sladkorja na trgu?! Oh ja...

Drgač pa a ste slišal, da se bo baje čokolada podražila za 5% zaradi razmer kakava in sladkorja na trgu?! Oh ja...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

MIGRENA napisal/-a:Men je pa tale (mislm, da je avstrijska) fuuuuul dobra pa se je žal tut neda več pri nas dobit![]()
Jaa vem to čukulado sm jst dostkrat ud mojga strica dubla

...je že na mojmu seznamu stvari, ki jih moram 

kakršnkoli okus, sam d je! pa ferrero roche al pa merci pa snickers so tut fajn...pa tiste riževe v mercatorju k so ful pocen pa ful dobre....pa še bi naštevala....