Čokolada
- Zvezdica16
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
no da zdej še cokolada pokomentira o cokoladi
kljub mojmu nicku nisem obsedena s čokolado ampak nikoli pa se ne morem upret milki s keksom al pa mletimi lešniki. čokolad v tablicah ponava ne jem. mam rajši kakšne snickerse, twixe... al pa tortice 

Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
ja nora na čokolado.... v službo ne grem nikoli, ampak res nikoli brez čokolade,.... čist obsedena z raznimi Lindt čokoladami, pa še ostalimi kerih imen ne znam napisat(se tolažim, da je kriva zgodnja ura), trenutno sta moji najljubši od Lindta Lindor(milk, in dark) mmmm....
tko kot je reku kolega... ne maram čokolade, jst jo obožujem
tko kot je reku kolega... ne maram čokolade, jst jo obožujem

sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Res je no....
V City Parku imaš uno trgovnico, ki prodajajo čokolade pa pipkotke k je tm tok dobr notr...no in tm je slana čokolada, pa s pistacijo pa z rdečim poprom pa papriko,...
V City Parku imaš uno trgovnico, ki prodajajo čokolade pa pipkotke k je tm tok dobr notr...no in tm je slana čokolada, pa s pistacijo pa z rdečim poprom pa papriko,...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jst mam najraje čokolado s celimi lešniki...
Pa eno vrstico dost za cel mesec...
Kinder čokolada je super...
Poskusla sem jo že zanimivega okusa je...
Pa eno vrstico dost za cel mesec...
Kinder čokolada je super...
Poskusla sem jo že zanimivega okusa je...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...