mislm..sj so pari tud poročeni, pa se ločujejo med sabo, kjub temu da majo otroke pa bi hoteli ostat skupej(zaradi bilo katerih interesov), to včasih ne gre..ker partnerja skupi preprosto nista srečna..
velik tipov ma punco tud sam zarad tega, da jo pač ima, ker jo pač rabi in jo hoče met..ni pa nujno da je lih ta tista prava s katero bo do konca življenja sreeečeeen..
ok,lahko je nevarna past to in ti je tip res več al manj privačn prav zaradi dejstva da je že zaseden in zato težje dosegljiv pa še bolj zaželjen očitno (vsaj v tvoji glavi)..
sam ne vidim pa nič napačnega v tem, da če ti je ušeč, da se spogleduješ z njim-ga pogledaš, se mu nasmejiš, mu pomežikneš..(sej noben zaseden ne nosi etikete na seb-"sorry,sm zaseden,ne tikaj") če tip stopi do tebe pa se začne pogovarjat..ok, nadaljuješ..men se to čist kul zdi..če spoznaš nekoga s kerim se ful zaštekaš in odkriješ da bi to lahko blo tisto pravo..go for it..sam v tem primeru z dodatno previdnostjo..
sj lej..al pa da tip za skoz ostane s svojo punco..pa skoz na drugo misli, al pa ni čist srečen z njo, pa tud če noče tega pokazat pa prizadet punce, se bo odražal to v njegovih dejanjih, in bo punca kmal občutila da neki ne gre..ne vem no,men bi blo neprijetno da bi vidla da moj tip z mano ni srečen sam da je pa tok zvest in da noče prizadet mene, staršev oz. da se me ne upa pustit iz bilo kerga razloga..na konc bi bla oba2 nesrečna in zagrenjena zarad tega, pa še na najine otroke bi to prenesla..
moj point..zasleduj svojo srečo..upaj si poskušati..
(nič od tega ni egoistično-če boš sam srečen, boš lahko osrečil tudi druge..) moraš biti pa seveda obziren!! pri svojih dejanjih
!!!sm pa proti vmešavanju v neko že obstoječo zvezo izključno iz razloga da bi le-ta propadla..ali pa samo iz nagajivosti..ali mogoče s preveč aktivnim osvajanjem in očitnim vsiljevanjem..tega pa ne maram