1. Možno, da nimava enakega Hrena u mislih. Lahko pa da je to to. Nevem, ne bi znala rečt

Mi smo bli z njim zadovoljni, motlo je edino to ,da je biu kr tiho stisnu zdravilo in šou. Ni kej dost govoru, četud je nas recimo zanimalo mal bol podrobno. Tko mal zase se je držu vedno. Je pa pozdravu.
2. Zvrgla/izvrgla. Mi vedno rečemo, da je kobila ZVRGLA, na forumu sm pač napisala mal lepše- IZVRGLA. Se posipam s pepelom.
3. Nevem kaj je konjenica... Pol pa že, če ti tko rečeš

Je pa odvisno kaka konjenica je. Lahko je čist umirjena oz. taka normalna brez pretiranega teranja, s postanki. Da si konj in jezdec spočijeta, se najesta in napijeta (konj se napoji-tko kokr mi rečemo, da ne bo spet zgražanja kot pri zvrgla/izvrgla). Lahko je pa čist gnila konjenica. Pa tut je odvisno kok je konj u "formi", pa kok je zdrav in tko. Sej ponavadi jahač svojega konja in njegove meje pozna.
4. Našemu konju se je zaradi kolike črevo zavozljalo. Seveda zaradi obračanja. Sej drugač bi se težko ane?? (tko je blo pr naših, pa smo meli tak primer več kot 1x).
5. Slovenski toplokrvni konj. Oprosti, ker nekak nism znala najdit besed, oz. nekak nism znala napisat. Ampak mislim, da je nekomu dosti bolj pomembno in razumljivo, če mu rečeš, da je Hanoveranec, Arabec, Lipicanec, Holštajnec,... Kot pa zgolj Slovenski toplokrvni konj. Če je mene kdo vprašu kaj mam sm vedno rekla, da Arabca. Če bi mu rekla, da mam Slovenskega toplokrvnega mu bi blo dosti manj jasno.
6. In ja... U fraj cajtu skačem in za silo lovim ravnotežo v sedlu

Pa tut dost drugih, ki tko skačejo in se probajo ulovit poznam. In to skakanje je našim konjem prineslo par pokalov, ki se mi zdej svetijo na polici. Fajn je skakat
P.S. Sej nimam kej oprostit za popravke

Ti si napisala po svoje in jst po svoje. Čeprav sm pogledla dvakrat vseskozi in se mi zdi, da se kljub vsemu ne razikuje nevem kok. V končni fazi pa mi je res vseeno.
I don't give a shit pa lep pozdrav

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.