Jest sm bla skolegico predlan od 5 - 12 marca....drugač je norooooo dobroooo, sam mi nismo imel snega in smo smučal po skalah hihi, ko smo se pa vrnil, ga je pa zapadl full.
Drugač je pa full lepo, pa ni drago pa animatorji od Collegiuma (če greš s Collegiumon) in Elanovci so bili res face morm rečt.
Jaz sem bila že dvakrat in morem rečt da je full lepo. Težav s snegom ni bilo, je pa res da sem bila vedno januarja. Kaj naj rečem, lušno mestece, full barčkov, trgovinic, apartmaji francoski (minimalistični),....Uživaj
Ja v Risoulu sem bila letos... Kaj naj rečem? Smučišča normalna in fajn bi bilo, če bi bilo kaj snega tam (dvomim, da bo marca glede na to zimo), naprave zastarele (niti ene pokrite sedežnice ali gondole, tako da če je slabo vreme ti ostane biti mokra ali pa ne smučati), ljudje večinoma ne znajo smučati, v vrsti ti vsi po smučkah hodijo , apartmaji majhni ampak lepi in čisti... Mi smo se imeli super, seveda je največ odvisno od družbe...
Jst grem tud 17. marca v Francijo smučat, sam ne v Rissoul. Pa me zanima, če so na francoskih smučiščih obvezne čelade al ne? Ker nekje sem slišala, da so obvezne, zdj pa ne vem, al je to res al ne.