Sj ne rečem, jasno da ma vsaka nekaj kar ma mogoče tud vsaka od nas. Sam tam je res vse ekstremno, zato si enostavno ne predstavljam tazga življenja.
Jah men je tko da ma Carrie včas kej čist hudga oblečen, sploh čevlčke ma kr lepe ja, sam včas pa kr gledam omg neb tega oblekla pa če mi ne vem kaj daš. Men se Charlotte ql oblač, tko girly, tko urejeno pa načičkano
Naj mi nekdo pomaga...
Vsi vemo da so to kaj se zaj vrti na POP-u, stari deli.. Ne morem pa se spomnit, al Samantha na koncu umre? Kr raka je mela ne? Ko je se lasulje pa to nosla.. Se pa ne spomnim al umre pol al ne...
br0ken heart napisal/-a:Naj mi nekdo pomaga... Vsi vemo da so to kaj se zaj vrti na POP-u, stari deli.. Ne morem pa se spomnit, al Samantha na koncu umre? Kr raka je mela ne? Ko je se lasulje pa to nosla.. Se pa ne spomnim al umre pol al ne...
Meni se je nadaljevanka zdela čudovita.
Ne, vem, meni se zdi, da nisem podobna nobeni od teh punc.
Čeprav bi si želela imeti življenje, kot ga ima Carrie.
men je pa Sex&City zdej še bl všeč, kot mi je bil včasih... ker ko sem ga prvič gledala sem tako kot večina vas, ki tukaj komentirate, imela nekaj čez 20 let in se niti nisem toliko osredotočala na kakšne globje poante. Sedaj pa vedno znova ugotavljam, kako res je vse, kar Carrie piše v tistih svojih kolumnah... in kako šele zdaj, ko sem približno v njihovih letih, to lahko razumem. Kar se pa njihovih karakterjev tiče so pa tako in tako pretirani, pa tudi življenje v NY se ne more primerjati s tem v npr. LJ... tako da je brezveze iskat kakšne vzporednice...
Angel girl napisal/-a:Sj Carrie pride pol še nazaj z Aidanom a ne? Sam pol čiiist na konc serije je pa z Bigom spet ne?
Tako je. Drgač bi pa js tut mela tako življenje, kot ga imajo one, še posebi Carrie. Učer je blo full smešn tist, k je Miranda jedla torto iz koša za smeti..
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Z unim baletnikom ja..Joj kako mu je že ime.. Ne morem se pa spomnit zakaj gresta Tray (Orson ) in Charlotte narazen.. Ker ona pol pride skup z svojim ločitvenim odvetnikom in tud z nijm ostane al ne?
sofia83 napisal/-a:Ja, z Aidanom pa pride ta drugič skup, sam pol dokončno nehata, ker se ona ni pripravljena vezat (oz. poročit) Z NJIM. Sam je mela pa res same čudake za tipe, no. Še najboljši je Smith od Samanthe
On je bil moja ljubezen takrat, ko je bilo to prvič in sem glih vidla Ko so prvič to predvajali je blo men kr nekej brzveze, zj mi je pa najboljš
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon