fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

marilyn napisal/-a:No, moj tip (skupi sva 2 leti) ima najboljšo prjatlco. Ja, ženska je. In jst trpim... kr precej, včasih. Pa mu vrjamem, ko mi reče, da ne bi bil z njo, da jo ma pa sicer rad itd... ampak filing je še vedno bedn, k vem, da vsak dan zbira s kom bo šou na kosilo itd... pa nism vedno na prvem mestu... sucks.

Hja sj te stekam..sam tud ce bi mel najboljsga prjatla ne bi bla ti vsak dan na prvem mestu,vsaj jaz mam take izkusnje.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Prijateljstvo med moškim in žensko definitivno obstaja! Imam zelo dobrega prijatelja, s katerim nisva niti pomislila na sex ali kaj več kot prijateljstvo v pravem pomenu besede. Si zaupava in nobenega ne moti, da ima drugi partnerja... Sva še vesela za to!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja jest sm misnla, da obstaja, k sva bla best frenda 1 let, zdej sva pa že skupi en let pa pou :) :love:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

*QueenBitch* napisal/-a:
marilyn napisal/-a:No, moj tip (skupi sva 2 leti) ima najboljšo prjatlco. Ja, ženska je. In jst trpim... kr precej, včasih. Pa mu vrjamem, ko mi reče, da ne bi bil z njo, da jo ma pa sicer rad itd... ampak filing je še vedno bedn, k vem, da vsak dan zbira s kom bo šou na kosilo itd... pa nism vedno na prvem mestu... sucks.

Hja sj te stekam..sam tud ce bi mel najboljsga prjatla ne bi bla ti vsak dan na prvem mestu,vsaj jaz mam take izkusnje.

čist odvisn od človeka. pr nama ma tud on best frende, ampak prvo mesto še vedno krasim jst. si pač tak urnik organizira da vse pride na vrsto :) pa ljudje znamo bit flexibilni..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst mislm, da ni problema da sta ženska in moški prijatelja...samo obadva morata met v glavi razpucano kaj je prijateljstvo in kaj je nekaj več... :) res pa je, da se dogajajo čudne reči po svetu, tko da zagotovila ni da ostaneta skos zgolj prijatelja...sicer pa če imaš nekoga za najboljšega prijatelja, ti ponavadi ugaja v vseh pogledih, zaupaš mu, on tebi...in komot se iz tega kej razvije...dobr da moj nima nobene ženske kolegice :D
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

vesna milek je napisala:
"ne verjamem, sem rekla večkrat, ko sem poslušala moške, ki so strasno razlagali, da je prijateljstvo med moškim in žensko možno le, če sta se pred tem že dala dol, če sta preživela ljubezenski brodolom ali pa sta tako grda, da si tega ne želita. ali pa, to je še ena možnost, če je moški gej."
:rofl: sam je res..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Uh, žal nimam nobenega pravega moškega prijatelja. Imam sicer precej kolegov, s katerimi nimam nekega globljega odnosa. Včasih, ko so malo pijani, imam občutek, da kaj hočejo... tako, da so še najbliže prijateljem fanti od prijateljic :gut:
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *teika* »

Ja jz pa lahk ponosno rečm da mam fanta-prjatla ... povem mu use, in najbl mi je ušeč to, kadar mu govorim stvari zna vedno poslušat in se postavt v mojo kožo ne glede na to al ga tema zanima al ne... res pomagat mi zna za usako stvar, je ni k bi rekla da ni pomagou! Je pa res da sva frenda že doug doug cajta, ampak šele kakšno leto je minilo odkar mu zaupam dobesedno use! nikol nisva nč mela in tut nebi hotla tega, kr vem da bi ga kot prjatla zgubla za vedno!
lara7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lara7 »

mam kr neki kolegov do katerih čutim le tak odnos kot do bratov. Edin en kolega hoče neki več kar mi zelo najeda. Sm čedalje bolj se mi zdi da so vedno tipi tisti pr katerih maš občutek d ni sam prijateljstvo- če ne prej to odkriješ k so pijani.
Sae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sae »

jst mam pa skoz bolj občutek, da ni možno. vsaj pri meni se večinoma zgodi, da tipo hoče več ali pa sva kolega in še vseeno na sebi opazim poglede v oprsje ali pa globoke poglede v oči, k mi že dajo vedt, da name ne gleda tak kot mislim. matr :( tak da se strinjam z Zvoncico, da so najbljižje "prijateljem" fanti od prijateljic. no, ful dobro se razumem z enim takim, ker sem mu pomagala "komunicirat" z eno mojo dobro prijateljico, da sta tako lažje začela hodit.. osnovna šola lol. sam svaka jima čast, sta še vedno skupi. :gut:
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

°tanchyka° napisal/-a:vesna milek je napisala:
"ne verjamem, sem rekla večkrat, ko sem poslušala moške, ki so strasno razlagali, da je prijateljstvo med moškim in žensko možno le, če sta se pred tem že dala dol, če sta preživela ljubezenski brodolom ali pa sta tako grda, da si tega ne želita. ali pa, to je še ena možnost, če je moški gej."
:rofl: sam je res..

No, sem čakala, če bo kdo kje omenil to .. jz pa verjamem v moško-žensko prijateljstvo, če je tip gej. :) Mam 2 res dobra prijatelja (ženske kot prijateljice so me pa že večkrat razočarale .. :roll:)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js mam enga ful fajnega prijatla že ene 4 leta in to kar je med nama je res zgolj prijateljstvo, nikdar mi niti na pamet ne pade da bi blo kej več in verjamem da tud njemu ne, sicer pa jih mam še neki ampak za tiste pa ne bi mogla tega trdit... Al vem da se oni ne bi branli če bi blo kej več, al pa se js ne bi... Čeprav teh primerov je manj hehe. :oops: :D Načeloma pa recimo da dokaj verjamem da takšna prijateljstva obstajajo. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

da. mam 2 zelo dobra prijatelja.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
*crnolaska*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *crnolaska* »

jst verjamem v to, da je lahk moški zelo dober prijatelj, preverjeno! :)
mam enga frenda k se res najbl štekava, vse mu lahk zaupam, res je največji srček je in pri men je podobno kot pri marilyn, sam da se pri meni pa moj fant počut tko kot ona in potem on trpi, ker mam jst dobrga kolega in si potem vse sorte domišlja...
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

JA mam takega frenda ja. Pa ve, da mam fanta, pa to čist lepo sprejema, na nič ne namiguje, nič noče, čeprov vem, da sm mu všeč. Obstaja prijateljstvo, definitivno :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Odgovori