rebel* napisal/-a:poleg tega pa- če upecaš zasedenga tipa in pusti svojo punco zarad tebe, kak veš da tega ne bo naredu teb zarad ene podobne smotke? ni to zdravo...
Jst se tega čist zavedam in se ne slepim (prav tako pa tudi on ne in se o tem na veliko pogovarjava), da pa se meni to ne more zgoditi.
Pomembno je tudi dejstvo, če se partnerja o preteklosti iskreno pogovorita in da vesta, zakaj je prišlo v pretekli zvezi do varanja (če predpostavimo) ter se potem v svojem odnosu tega zavedata, prav tako pa se trudita, da se zgodba ne ponovi.
Do tega pa lahko prideta z veliko zaupanja in iskrenosti.
Nič bat...

, čeprav ne vem, ali so tudi ostali pari, izšli iz take situacije, tako realni glede tega.
Pač danes je možno vse - prav tako pa tudi ostali pari nimajo čisto nobene garancije, da se nekdo ne zaljubi v koga drugega in dokler se tega zavedamo in ne živimo v oblakih, se zdi meni vse OK.
Jaz se zaenkrat za svojo vezo ne bojim, ne dam pa roke v ogenj, da se meni to ne more zgoditi in s takim razmišljanjem midva čisto lepo shajava, pa če se ostali postavite na glavo
Aja, in če bi se vsi tolk obremenjeval, kaj vse se lahko zgodi in se čist vsemu, kar samo diši po slabem, skušali izogibat, potem ne vem, če se nam sploh splača živet...
Moje mnenje pač.
Jst vem, d abom uživala, dokler bom lahko, pa čeprav bo to le krajši čas. Raje tisti čas maksimalno izkoristit, kot pa vegetirat z nekom kar tako, iz navade... Tolk sm pa že dala skoz, da to lahko rečem