*purple bitch* napisal/-a:hja, v kolikor sem tista ki je deležna žalitve, seveda ne bom tiho...in tudi odgovarjala bom tam kjer mi bo pasalo...in res ebi razpravljala o inteligenci...ker če nekateri normalno ne razumete določenih zadev, potem vam pač ne morem pomagat...jst nikoli nism rekla da sem proti temu zakonu, jst se čist strinjam da je pač mogoče mal nepošteno do vas nekadilcev, ampak nekateri nekadilci ne morete nikakor razumet da je tudi mal nepošteno do kadilcev...
jst pač kadim in mi pač paše, ampak zato nism nič manj vredna in nič slabša od drugih...ti pa ona pa kterakoli imate pa lahko pač katerokoli drugo hibo s katero lahko škodite ljudem...kajenje je pač slaba razvada in moteča za nekadilce, ampak mene pa lahko tudi moti pijan fotr v lokalu ki se non stop dere in se štuli...mi tudi škodi, sploh če začne razbijat itd...dejmo ukint alkohol iz lokalov...zakaj pa ne?isto škodiš drugim če si pijan, kot če kadiš...na razne ciroze jeter in hepatitis, katere bolezni dobiš od alkohola, pa nihče ne pomisli?![]()
to je tako dandanes...so dobre in slabe stvari, škodljive in neškodljive...Jst tud vdihujem miljon izpušnih plinov, pa dim iz dimnikov, pa kaj naj zdej, se postavim na glavo..ničesar nebi rešila...tudi tega zakona abi bilo pri nas če nebi evropa tako narekoala in če nebi slovenija hotela ponavljat za njimi...to me edino moti pri tem zakonu...da ne bom smela kadit v lokalu me pač ne moti...in moti me še neumen odnos nekaterih oseb na temle forumu, ki s svojim obnašanjem zelo doro povedo kakšni so![]()
vseeno če pogledaš z drugega zornega kota, bi bila lahko prostora za kadilce in za nekdailce...kot je zdaj, le da se uvede strožje kani in resnično upoštevanje...in se bo upoštevalo..nevem če bi kašen gostinc upal plačevat kazen za 10000 evrov...in na tak način bi bil volk sit in koza cela, kajne?![]()
in celoten prejšnji post ni letel ate missrap, ampak na unotadrugo....
Lej 1.,če bi bili prostori striktno ločeni na kadilske in nekadilske bi pou grupe šlo v kadilski in pol v nekadilski,al kako?
2.Država nima denarja,da bi dobila drugo vrsto pogona za avtomobile,nima denarja,da bi ukinla avtomobile,...
Jaz bi bila takoj,da bi prepovedali prodajo cigaretov,ampak državi se pač to ne splača,logično.
Za ta zakon pa majo denar in to je izvedljivo,zato pa so ga tudi uvedli(ga bodo).
3.Ta zakon je zato,da se bodo spoštovale pravice nekadilcev,ne pa zato da si vi ne boste več škodili.Torej primerjava z alkoholizmom ni vmesna.Meni se alkoholiki in kadilci nč ne smiljo,če zbolijo za rakom oz. cirozo,...saj so bili seznanjeni s posledicami prekomernega pitja,kajenja in enako je tudi pri voznikih,ki hitro vozijo.Jaz ko vidim,da se je kšn ponesrečil in je vozil 180km sm vsa vesela,samo da se ni zabil v drugega ali koga povozil,...
Lej vsak gleda po svoje.Meni se kadilci zaradi tega zakona ne smilijo,saj ne prepoveduje kajenja,apak ga samo izklučuje od tam,kjer škodi drugim.
Aja pa tut moj post ni letel samo nate,apak na tebe in vse tvoje somišljenike.Respect pa kadilcem,ki vedo,da je ta zakon edina možnost za enakopravno življenje.
LP